Counter Strike Problemi
-
mürid kardeşler biz arkadaşla ev de şöle bi multiplayer counter oynayalım dedik ama oynayamıok nidense arkadaş oyunu kuruyo ama oyunda birbirimizi göremioz bi yardım edin sevaptır:(((
-
aynı evde ıkı bilgisayar var ağ baglantısını kurdunuz ve oynayamıyorsunuz dogru anlamısmıyım
-
hocam ağınız varmı aranızda ? varsa ağ adresleri atayın
eğer ağınız yoksa hamachi indirip sanal ağ oluşturun öyle deneyin.
-
Bosluk bunu yazdı:
-----------------------------
aynı evde ıkı bilgisayar var ağ baglantısını kurdunuz ve oynayamıyorsunuz dogru anlamısmıyım
-----------------------------aynen hocam doru anlamışsın
-
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------hocam aslında ben bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyom ama derdimi anlatıcak kadar biliyom şimdi biz ağ kurabilioz ağı kuruyoz poroblem yok oyuna girioz işte arkadaş oyunu kuruyo ama ben göremiom kendi bilgisayarımda kurduğu oyunu
-
frt bunu yazdı:
by_kamu bunu yazdı:
-----------------------------hocam aslında ben bu bilgisayar işlerinden pek anlamıyom ama derdimi anlatıcak kadar biliyom şimdi biz ağ kurabilioz ağı kuruyoz poroblem yok oyuna girioz işte arkadaş oyunu kuruyo ama ben göremiom kendi bilgisayarımda kurduğu oyunu
-----------------------------hocam böyle bişey bazen bana da oluyordu. ağ bağlantısı kuruluyor,hatta ağ üzerinden dosya alış-verişi bile yapıyorum ama find server da görünmüyor. Bu durumda şunu dene. Mesela karşı pc oyunu kuruyosa onun ip al ve konsola connect x.x.x.x şeklinde yazıp dene. find servers ta görmesede bağlanıyor bu şekilde. cs 1.6 için bu geçerli.
-
cs16patch_full_V21 arkadaşım bu yamayı indirmeden multiplayer oyun oynayamazsın cs'de bunu yükle ve oynamaya başla.... Eğer bot varsa botu kaldır...
-
internet kablonu arkadasin pc'sine sok, sonrada lan'dan oynayin