Counter-Strike Source Harita İstek.
-
Selamlar arkadaşlar,bilgisayarımda bot,lu olarak oynadığım Counter-Strike Source oyunu var ama botlar ile hep aynı haritalarda oynamaktan sıkıldım, bana bu oyun için botlu olarak oynayabileceğim haritaları link,li olarak önerirmisiniz ve birde indirdiğim haritaları nereye atağım ? yardımcı olursanız sevinirim.
-
hocam maplere bu adresten ulaşabilirsin.
ALINTI:
İndirdiğin haritaları genel olarak şu klasörlere kopyalayacaksın:
/Valve/SteamApps//Half-life 2/hl2/maps
/Valve/SteamApps// Bu satıra kadar olan kısmı sabit. Username kısmı senin kullanıcı adındır. Geri kalan klasörlerse oynadığın oyuna göre değişir. Mesela :
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Username\half-life 2 deathmatch\hl2mp\materials
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Username\half-life 2 deathmatch\hl2mp\maps
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Username\counter-strike source\cstrike\maps
C:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Username\counter-strike source\cstrike\materialsbot eklemek için ise konsola bot_add : )
indirdiğin mapte bot eklenmiyorsa waypoint ile halledersin . Kolay gelsin .
-
Bende o yol yok bendeki yol böyle
C:\Program Files\Counter-Strike Source\cstrike\maps
Böyle olurmu ? ayrıca demin o adresten bir adet aim-kappy harita indirdim ve maps içine attım ama olmadı ? ayrıca vaypoint dediğin şey nedir en ufak fikrim yok _? -
al hocam o klasörde altta verdiğim uzantıları o alt klasörlere kopyalıyorsun
\counter-strike source\cstrike\maps .bsp | .txt | .nav \counter-strike source\cstrike\maps\graphs .ain \counter-strike source\cstrike\maps\soundcache .cache \counter-strike source\cstrike\sound .wav \counter-strike source\cstrike\models .vtx | .mdl | .phy | .vvd \counter-strike source\cstrike\materials .vmt | .vtf
-
skecem böyle oyunu amk yaa bir harita eklenmezmi arkadaş yaa ?
Sağolasın WitchKing uğraştın ama buradan olmuyor fiziki müdahale şart bu amk oyununa -
Buradan haritalara : http://www.cstrike-planet.com/maps/source
Buradan da nasıl yükleneceğine dair bilgilere : http://www.cstrike-planet.com/faq/43
ulaşabilirsin.
-
arkadaşlar botlu bir counter source tek link paylaşır mısınız?