Counterdeki Ping Olayı Nedir
-
Beyler online counterde ping ( latency ) diye bir olay var.Bende ping hep cok yüksek cıkıyor oyundan atılıyorum.Msnyi bile kapattım ama hala düşmedi neye bağlı bu ping.
-
net hızına download falan yapıyosan yada netin çok yavaşsa ping yüksek olur
-
Modeme reset at . modeme 2-3 pc bağlanıyor ve download yapıyorsan ping artar. Tek pc kullanıyorsan güncellemeleri kontrol et pc download yapıyordur onları kapat.
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tamam hacı sağol
-
hocam konuyu baltalıcak gibi olucak ama hazır konu açılmışken benimde bi sorunum var . Hocalar csde y ıle yazdıklarım ve dıger oyuncuların yazdıklarını göremiyorum nasıl görebilirim ?
-
yokumben bunu yazdı:
hocam konuyu baltalıcak gibi olucak ama hazır konu açılmışken benimde bi sorunum var . Hocalar csde y ıle yazdıklarım ve dıger oyuncuların yazdıklarını göremiyorum nasıl görebilirim ?
-----------------------------patch v23 kurunca sorun kalkar "cs16 patch v23" aratırsan googlede bulabilirsin.
-
MrAmor bunu yazdı:
yokumben bunu yazdı:
-----------------------------patch v23 kurunca sorun kalkar "cs16 patch v23" aratırsan googlede bulabilirsin.
buda işe yarar ek olarak şu komutu deneyebilirsin (tam böylemiydi onuda hatırlamıyorum gerçi seneler oluo)hud_saytext 1
diye geçmesi lazım
-
torrent falan varsa upload ı kapamayı da unutma :)
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------ping i direkrt net hızına bağlamak doğru ndeğil
karşı makineye santralinin santiralinin sana olan uzaklığı da etken
-
TTnete bol bol küfret :D