Cozulemeyen İpban Sorunu
-
Sa hocalar suanda ilginc bir durumla karsi karsiyayim bir firmadan host kullaniyorum sinirsiz domainli simdi o hostta kullandigim 3 alan adi var.
Gelelim mevzuya 3 siteden 1i sunucu siteye girenlere rasgele ipban atiyor ama durum suki ip ban atarsa sunucu ,sunucudaki diger sitelere giremem lazim ama ilginc sekilde giriyor yani atilan ip ban sadece o sitede gecerli oluyor ve diger sitelerde bu durum yok ayni sunucuda bulunan 3 siteden sadece 1 tanesi boyle bir durum yasatiyor ve bu durumu host firmasida cozemedi ip ban attiginda haber verin ip ban listi temizleyelim diyorlar ama nereye kadar temizledikten 2 dk sonra ban yiyoruz yine bu durumu cozebilen ne oldugunu aciklayabilen basina gelen var mi
-
hocam buna çözüm aramaktansa yeni bi server ara daha kısa çözülür
-
snnyk bunu yazdı
hocam buna çözüm aramaktansa yeni bi server ara daha kısa çözülür
Hocam yillik paketin parasini odedim 130 tl
-
Acil durum google ve yandex botlarida ban yemis giremiyorlar siteye az once siteyi yandexe ekleyeyim dedim botlar giremiyor
-
Gececiler icin up olsun
-
-
snnyk bunu yazdı
Hocam bizde anlamadik suana kadar ilk defa boyle bisi goruyorum sunucudaki diger sitelerimde boyle bir sorun yok sadece o sitede boyle bisi var kendi siteme vpn siz giremiyorum