Çözünürlük Problemi Yardım
-
Beyler problemim biraz karmaşık bilgisayarıma windows xp kuruluyken 1920x1080 çözünürlükte tam ekran sığıyordu fakat windows 7 kurdum ekran kartını tanıttım monitör sürücüsünü kurdum 1920x1080 çözünürlüğe getirdiğim zaman ekran sağında 10 cm lik bir boşluk oluyor manuel ayarlamaya çalışıyorum bu sefer'de genişlik ayarlayamıyorum donanım şudur aynı donanım kullanıp aynı sorunu yaşayan müritler olabilir. Hd4890 ekran kartı 22.1" Samsung 2233sn Monitör.
-
xp driverı yükledin herhalde windows 7 nin driverını dene bir de bakalım
http://driverscollection.com/?H=Radeon%20HD%204890&By=ATI&SS=Windows%207%2064-bit
-
9-10_vista64_win7_64_dd_ccc_wdm_enu benim kurmuş olduğum sürücü bu mlsf olmuyor.
-
iinternette baktım ama yerdımcı olacak birşey yazmıyordu.. 2şey söylüyorlar..
1. win 7 değil Vista Driverı kurmanı.
2. VGA,DVI,HDMI.. nasıl çıkış kullanıyorsan, converter kullanmamamı, direk dvi yada hdmi kablo ile dene..yazıyor..
Ama herhangi önerininn bir sonuç getirirp getirmediği yoktu..
-
bende sabahtan beri araştırıyorum hiç iç açıcı bir sonuç elde edemedim sorun windows 7 ile alakalı olabilirmi acaba yazılımsal bir sorun olduğu açık ortada fakat sorunun ne olduğu belli değil üretici firmaya soracağım windows 7 desteği bulunuyormu bu monitörün.windows vista sürücüsü kurmayı deniyorum bakalım.