Cpanel Tarzı Alternatif Hk
-
Başlık cok kötü olmalı müritbeyler affola. bir sorum var xampp gibi local olarak kurulan sistemlerde kurabileceğim cpanel zpanel tarzı free deneme amaclı basit panel varmıdır acaba bildiğiniz. bir lokal proje için lazım da google amcadan arama yaptım fakat geçerli bir sonuc bulamadım. not işletim sistemi olarak linux versiyonları kullanmam mümkün değil. windows 7 veya 10 için gerekli.. iyi geceler
-
plesk var ama o free degil. win 10 veya 7 ile de calismaz heralde. server ister diye dusunuyorum.
asil sormak istedigim sey local bir uygulamaya niye panel, zaten adam local de kendi ayarlasin.
-
50 60 pc li bi ağda kullanmak düşüncemiz var bi proje için ama hiç bilgim yok sadece localhost ta klasörlere karsı bi sayıysal adres vericez. örneğin xxx.yyy gibi sallamasyon bi domain olusturcaz giriceksin localhost ana dizinine atıcak buna karsılıkta subdomain olusturcaz. bana sadece bi yönetim panel amaclı bişey lazım bilginiz varsa paylasabilirsiniz. nasıl yapabiliz bunu
-
Windows için diyormuş fakat boş gitmeyeyim
digitalocean'da oluşturduğunuz serverlar için ajenti çok güzel bir cp.
Tek eksisi php downgrade olmaması (multi php kullandırmıyor) Fakat node.js e kadar geniş bir desteği mevcut.
Yalnızca website kontrol paneli değil server kontrolü için ideal. Aklınızda bulunsun up olsun..
-
http://www.webmin.com/windows.html