Cpanelden Domain Transfer
-
ark. örnegin elimde 4 sitenin cpanel sifresi var ama dns yi degistiremiom kendi hostuma transfer edemiom bi kac arkadas yabılcagını söylüo ama icraat vermiolar bazıalrı ise yabılmaz ancak hersey silinir degistirilir dio bana yardımcı olursanız sevinirim
yabılabilirmi nasıl
yabılamazmı saol hangisi ;)
-
cpanelden domainin ns lerini değiştiremezsin anca o hostdaki DNS kaydını güncellersinki böyle domaini kendi hostuna alamazsın domain şifresine ihtiyacın var hostu üzerine almak için
-
ark biri cpanelden maile gir ordan add/remotuve die bir yer avr onu indir dedi ve gerisini söylemedi ne is anlamadım ya ben index atmak istemiyorum domaini el gecirmek istiyorum ama bir türlü yabamıorum bi yöntemi olmalı ama nasıl ...
-
dostum cpanel dediğin şey Kontrol Paneli :D Onun Domain ile alakası yok..
Sadece Senin Hostingini Yönetebilirsin onunla...
Cpanelden domain ele geçirilemez.. kimsede bunu ispatlıyamaz öyle bişey matematiğe fiziğe karşı :D
ancak ordan domain fordwaiting :D midir nedir o olayı yapabilirsin.
-
Neyin cpaneli hostun mu , domainin mi onu tam yazmamışsın , domain panel ise , whois.sc/siteadi.com dan admin maili kendi mailin yapıp herhangibir Domain Transfer yapabilen siteye 7 dolar register ücreti ödeyerek transfer edersin , hostun Cpanel i ise şansın yerindeyse gene whois.sc/siteadi.com admin maili @siteadi.com ise hosttan o maile giriş yapabiliyor olman yeterli.. transferler bu iki durumda olur 1 hafta içerisinde , bunun dışında küçük ihtimallerle uğraşırsın..
-
arkadaşa ben annatım her şeyi ama beni annamaak issteyip bi sitenin kaynak kodlarını bana verip saçma sapan konuuştu bunnar açık dio her nese ben arkadaşa anantım arkadaşın şansı yerinde domain admin@siteadi.com a registerli ordan yapbilir dediğimi ama beni annamamak için elinden geleni yaptı?
-
ya tamam dediklerinizi bende biliorum
iadmin@isiteismi.com bende kayıtlı ama zaten domain alan adı o sitenin sahibinin host sirketinde kayıtlı adam a gidipde kardesim ben senin domain dns sifreni istiyorum veyat senin hackledigim sitenin alan adını kendi hostuma yönlendirmek istiyorum diemem yaaaaaaaaaaaaa:D:D:D
saolun cpanelden anlasıldıgı gibi bi sey yabamaz
yardımlarınız icin thank you