Cpu Ne İle Kasabilirim? Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

arkadaşlar bi pc topladım iyi özelliklerde ve benim bunun cpu sunu bi güzel kasarak deneme yapmam lazım nasıl çalışıyor durumu nedir ne akdar dayanabiliyor diye. Amd kullandım soğutucusuda thermaltake yani onda da sorunum yok aynı şekilde power supply da ii oda thermaltake 500 lük.. ana akrtım MSI ekran kartıda MSI ram Corsair... vel hasıl pc kısaca bu ürünlerler çalışıyor ama kurulacak olan program sadece xp ile çalıştığından istediğim verimi doğal olarak pc den alamıyorum.

Sizden ricam sadece cpu yu bi güzel kasarak çalıştırabileceğim bi prog fln varmı bildiğiniz.. yani %98 lere kadar çıkarabilecek bişey. çünkü kurulacak olan yazılım çalıştığında bu şekilde kasacak şimdiden benim bunu test etmem lazım.. sizlere şimdiden tşk ederim iyi çalışmalar...

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

ssd almadıysan, koş bi ssd al. gpu ram felan yalan yani.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

ben cpu yu kasacam ssd ile yada hdd ile işim yokki:)

Carpe Diem
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bonibon
    Bonibon's avatar
    Erkek

cpu stress test deniyor ona hocam şöyle bi anlatım mevcut 

http://www.bilgimahseni.com/2012/04/09/islemciniz-stabil-calisiyor-mu-stres-edin/

om mani padme hum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek
    Bonibon bunu yazdı

cpu stress test deniyor ona hocam şöyle bi anlatım mevcut 

http://www.bilgimahseni.com/2012/04/09/islemciniz-stabil-calisiyor-mu-stres-edin/

tşk ederim babacan... deniyecem hemen

Carpe Diem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

BABACAN TŞK ETTİM ŞUAN İŞLEMCİM %100 ile çalışıyor ve banamısın demiyor... bende bunu görmek istiyordum... bakalım 3 saat çalışsın sonuçlara bakacam....

Carpe Diem
Toplam Hit: 942 Toplam Mesaj: 6