Cpu Over Temperture Error ! Hatasıda Nedir.
-
elimde bi pc var ve 15-20 dk çalışınca tak kapanıyor 3 kere kısa beep sesi veriyor ve cpu over temperture error yazarak açılıyor kendi kendine kapanıyor arada ve kapanmaya başladığı zaman da kapanıyor
şuanda d: diskini gözden geçiriyor ve d: diskini gözden geçirince tak kapanıyor evet parmakladım yine makineyi :D bu sefer hata vermedi neden yapar bunu ?
-
işlemci sıcaklığı ile ilgili bi sorun ısısı artarsa yapar fan bozulmuş olabilir
-
halletim işlemcinin üstüne az işlemci pastası sürdüm düzeldi gibi... ve fanın kabloları kopmuş sanırsam düzeldi.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
halletim işlemcinin üstüne az işlemci pastası sürdüm düzeldi gibi... ve fanın kabloları kopmuş sanırsam düzeldi.
-----------------------------bende bugn o macundan çaldım istersen gönderiyim dicektim :)
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------bende bugn o macundan çaldım istersen gönderiyim dicektim :)
nie çaldın lan :D istesen bende verirdimmesir macunu yokmu ondan yolla varsa :D
-
La olum yakcan bilgisayarı :D over temperature yüksek sıcaklık demek aklında bulunsun :)
-
işlemcinin üstünde pasta yokmuşşş bende ascık pasta ilave ettim :D macunmu dionuz ne dionuz adına tam olarak neyse anladınız siz düzeldi sanırsam havalarda sıcak olunca iyice gitmişti zaten.
-
BuZuL bunu yazdı:
nie çaldın lan :D istesen bende verirdimmesir macunu yokmu ondan yolla varsa :D
-----------------------------ya yoq işyerinde öle masum masum duruodu attım cebe getirdim :D yanlızlık çekiodu ondan yane :P