folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Cpu Over Temperture Error ! Hatasıda Nedir.

Cpu Over Temperture Error ! Hatasıda Nedir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

elimde bi pc var ve 15-20 dk çalışınca tak kapanıyor 3 kere kısa beep sesi veriyor ve cpu over temperture error yazarak açılıyor kendi kendine kapanıyor arada ve kapanmaya başladığı zaman da kapanıyor

şuanda d: diskini gözden geçiriyor ve d: diskini gözden geçirince tak kapanıyor evet parmakladım yine makineyi :D bu sefer hata vermedi neden yapar bunu ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    işlemci sıcaklığı ile ilgili bi sorun ısısı artarsa yapar fan bozulmuş olabilir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    halletim işlemcinin üstüne az işlemci pastası sürdüm düzeldi gibi... ve fanın kabloları kopmuş sanırsam düzeldi.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------
    halletim işlemcinin üstüne az işlemci pastası sürdüm düzeldi gibi... ve fanın kabloları kopmuş sanırsam düzeldi.

bende bugn o macundan çaldım istersen gönderiyim dicektim :) 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    SilenC3 bunu yazdı:

BuZuL bunu yazdı:

bende bugn o macundan çaldım istersen gönderiyim dicektim :) 

nie çaldın lan :D istesen bende verirdim

mesir macunu yokmu ondan yolla varsa :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    La olum yakcan bilgisayarı :D over temperature yüksek sıcaklık demek aklında bulunsun :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    işlemcinin üstünde pasta yokmuşşş bende ascık pasta ilave ettim :D macunmu dionuz ne dionuz adına tam olarak neyse anladınız siz düzeldi sanırsam havalarda sıcak olunca iyice gitmişti zaten.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

nie çaldın lan :D istesen bende verirdim

mesir macunu yokmu ondan yolla varsa :D

ya yoq işyerinde öle masum masum duruodu attım cebe getirdim :D yanlızlık çekiodu ondan yane :P 

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
Toplam Hit: 1459 Toplam Mesaj: 8