Cpu Sıcaklıgını Dusurmek
-
Sıcaklıklar:
CPU 100 °C (212 °F)
CPU #1 / Çekirdek #1 30 °C (86 °F)
CPU #1 / Çekirdek #2 30 °C (86 °F)
GPU dioda 86 °C (187 °F)
WDC WD1600BEVT-60ZCT0 75 °C (167 °F)
Voltaj Değerleri: CPU Çekirdek 1.06 V
arkadaslar hp-compaq cq 60 laptop takı sıcaklık degerlerı bılgısayar harbı bu kadar sıcak elımı yakıyo ama kasa da bı sıkıntı bu meretı nasıl sogutcaz boyle anlamadım kı sogutucular da ıse yaramıyo buzdolabında calıstırmam lasım bu meretı bıde garantıye versem hp ye veren varmı bu sorundan 1 ay mı beklıcem sırf bunun ıcın bılgısı olan varmı ?
-
laptop ise altına soğutucu fan al :F üfürür
deskopt ise temizle artık içini :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
laptop ise altına soğutucu fan al :F üfürür
deskopt ise temizle artık içini :|
-----------------------------laptop olur kendısı ılk baslar da ıse yarıyodu ama artık onlar da yaramıyo
100 derece anasını suyu bıle kaynatır ha :D
-

bizimkisini hiç denediniz mi :))
-
ne kadar oldu alalı notebookunu ve en son ne zaman bakım yaptırtın ?
-
notebook temizliği diye bir şey de vardır yalnız.
-
the_behulder bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar oldu alalı notebookunu ve en son ne zaman bakım yaptırtın ?
-----------------------------1 yıl oldu daha bakım gormedi :D accam da garanti gıtmesın dıe dokunmuyom.
headbanger bende onun ılk once teklısını kullandım o yetmedı sonra o ucluden kullandım sımdı oda yetmıyo :D
edit: bi de hp garanti ye versem win7 den dolayı sıkıntı yaparmıki?(Vista vardı kendin de).Acer yapmıstı daha once
-
müridler konuyla alakası yok ama banada bi yardımcı olabilirseniz sevinirim. şu sıralar internete girince bilgisayar bi anda yavaşlıyor cpu kullanımı sürekli %100 gözüküyor. bu durumu nasıl düzeltebilirim ???
-
hp nin online destek die bişey varmıs mesaj attım bakalım 1 gunde cevap verıomus hemen.Bu kadar sıcaklıga cozum önerısı olarak ne suncaklar merak edıyorum :D
-
sen notebookunu gidip halıda yorganda falan kullanırsan altına yastık falan koyarsan o senin sogucunun oradaki filitre halı gibi olmustur temizlenmesi lazım yani yolla garantiye de cok ısnıyo bakım yapılmasını istiyorum hatta ölede deme cok ısnıyo de onlar saten direk fanı falan temizlerle sorunda ortadan kalkar notebooklar sene 1 kere temizlenmeli yoksa chipler yanabilio ısıdan dolayı falan sistem ondan yavaslıo zaten