Cpu,Gpu,Ram Ve Network Monitor Programı Tavsiyesi
-
Cpu gpu ram max min değerlerini ve hangi programın ne indirip uploadladığını takip eden gösteren bir ücretsiz program arıyorum varmıdır bildiğiniz?
Not: Tek program olursa daha iyi olur
-
oyunlarda network dışında msi after burner (ekran kartının illa msi olması gerekmiyor) kullanıyorum ben her türlü ram, vram, cpu, gpu hız sıcaklık max min istatistiği veriyor.
-
http://download.piriform.com/spsetup126.exe
hocam sol menusunde donanımların daha spesifik bilgilerine bakabilirsin
d3lete tarafından 17/Kas/14 19:29 tarihinde düzenlenmiştir -
teşekkürler deniycem ikisinide,
d3lete network varmı onda?
canerator tarafından 17/Kas/14 21:06 tarihinde düzenlenmiştirEdit: d3lete güzelmiş senin verdiğin program network harici herşey güzel network için hangi program ne kadar download upload etti bilgisini görmek istiyorum onu nasıl yaparım. Bir ara kaspersky da vardı bu olay ama kaspersky yüklemek istemiyorum -
canerator bunu yazdı
teşekkürler deniycem ikisinide,
d3lete network varmı onda? Edit: d3lete güzelmiş senin verdiğin program network harici herşey güzel network için hangi program ne kadar download upload etti bilgisini görmek istiyorum onu nasıl yaparım. Bir ara kaspersky da vardı bu olay ama kaspersky yüklemek istemiyorum Hocam bir aralar exper marka modemim vardı onun yazılımı ile böyle bir program geliyordu beraberinde onun cdsini aradım bulamadım şuan hocam