folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Crazytalk 4.5 (Resimlerinizi Hareketlendirin)

Crazytalk 4.5 (Resimlerinizi Hareketlendirin)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

Resimlerdeki karakterleri Crazy Talk sayesinde konuşturabileceksiniz. İstediğiniz resme ses efekti verebilecek, hareketlendirebilecek ve mimiklerini ayarlayabileceksiniz. Yani sizde artık kendi çizgi filminizi oluşturabilirsiniz.

*Valla ben kendi resmim üzerinde denedim çok hoş bişe oluyor :) karıştırın derim.

CrazyTalk.4.5.rar

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Boyutuda güzel
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Adamlar yapıyor hakkaten, o siyahi kadının yerine kendi resmimi koydum. Kaşım oynuyor, başım hareket ediyor, dudaklarım oynuyor. Her an bişey söylicekmişim gibi.. İstersek seste verilebiliyormuş arka plana.

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    crack içindemi

www.yesilgrow.com - Growshop
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    evet içinde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

UmutxTR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Adamlar yapıyor hakkaten, o siyahi kadının yerine kendi resmimi koydum. Kaşım oynuyor, başım hareket ediyor, dudaklarım oynuyor. Her an bişey söylicekmişim gibi.. İstersek seste verilebiliyormuş arka plana.
    -----------------------------

hocam o hatunun yerine kendimi koydum ama hatunun gözleri hala resmin üzerinde nasıl yapıoruz bunu yaw :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    gözleri de değiştirebiliyorsun, kendi göz rengini değiştirebilirsin. Göz değiştirmeyi iptal edersen senin resmindeki gözlerin gelicektir ekrana.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tamam çaktım köfteyi :D

eyw umut xD

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 8