Crazytalk 4.5 (Resimlerinizi Hareketlendirin)
-

Resimlerdeki karakterleri Crazy Talk sayesinde konuşturabileceksiniz. İstediğiniz resme ses efekti verebilecek, hareketlendirebilecek ve mimiklerini ayarlayabileceksiniz. Yani sizde artık kendi çizgi filminizi oluşturabilirsiniz.
*Valla ben kendi resmim üzerinde denedim çok hoş bişe oluyor :) karıştırın derim.
-
Boyutuda güzel
-
Adamlar yapıyor hakkaten, o siyahi kadının yerine kendi resmimi koydum. Kaşım oynuyor, başım hareket ediyor, dudaklarım oynuyor. Her an bişey söylicekmişim gibi.. İstersek seste verilebiliyormuş arka plana.
-
crack içindemi
-
evet içinde.
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------
Adamlar yapıyor hakkaten, o siyahi kadının yerine kendi resmimi koydum. Kaşım oynuyor, başım hareket ediyor, dudaklarım oynuyor. Her an bişey söylicekmişim gibi.. İstersek seste verilebiliyormuş arka plana.
-----------------------------hocam o hatunun yerine kendimi koydum ama hatunun gözleri hala resmin üzerinde nasıl yapıoruz bunu yaw :D
-
gözleri de değiştirebiliyorsun, kendi göz rengini değiştirebilirsin. Göz değiştirmeyi iptal edersen senin resmindeki gözlerin gelicektir ekrana.
-
tamam çaktım köfteyi :D
eyw umut xD
Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 8