folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder CRC Failed İn The Encrypted File Hoae-Setup-1A.Bin (Wrong Passord ?) Ne ??

CRC Failed İn The Encrypted File Hoae-Setup-1A.Bin (Wrong Passord ?) Ne ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    İnternetten Heroes Of Annihilated Empires  ouyununu indirdim rarlı bri doya daha acmaya basladım hemen bu hatayı verdı cıldırcam 1500 mb lık oyun kotayı da doldurdum bunun bi cozumu yok mu ??

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Hocam Rar $ifresiyle alakalı bişiy olabilirmi acaba?:S Verdiğin linkte GameWithAHotChick die bi rar $ifresi var onu girmeyi dene bi bence :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

2 seçenek var...

1- Corrupt File ( "hoae-setup-1a.bin" bozuk )

2- "hoae-setup-1a.bin" ilk dosya ise, RAR şifresini yanlış giriyorsun...  

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    rar şifresini girdim acmya basladı rarı ama sonra bu hatayo verdı baska bi sifreyle mı korunuyor acaba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    ilk dosya değil once readmi falan actı sonra acmya basladı o anda hata verdi yanı bozuk oluor aff bu angernetten daha once de indirdim yine bozuktu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    ilk dosya değil once readmi falan actı sonra acmya basladı o anda hata verdi yanı bozuk oluor aff bu angernetten daha once de indirdim yine bozuktu

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Önce sakin ol flood yapma ;)

3İhtimal var;

1-) Dosya eksik halde upload edilmiştir [ Bazı serverlar eksik uploadlarıda alıyor ]

2-) Download sırasında bağlantıyı fazla kastırmışsındır [ Sörf falan yapmışsındır dosya hatalı inmiştir ]

3-) Şifreyi yanlış giriyosundur [ Boşlukları kopyalamadan yapıştır yada elle gir ]

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1802 Toplam Mesaj: 7