Creative Ep 630 Kulak İçi Kulaklık
-
Creative EP-630
Tarafımdan yaklaşık 1 ay civarında kullanılan bu kulakiçi kulaklığı yeni bir kulaklık hediye olarak geldiğinden dolayı satıyorum.
kesinlikle herhangi bir şikayetim yok.
Güçlü bass efekti ve yüksek sesiyle ün yapan bu kulaklığı piyasada 70-80 liradan aşşağı bulmanız çok zordur.
Yumuşak kulak-içi kısmıyla dış sesleri izole eder ve otobüste-minibüste ya da gürültülü diğer ortamlarda keyifle müziğinizi dinleyebilirsiniz.. Altın kaplama jakıyla en kaliteli sesi alırken yumuşak malzemeden yapılmış uzun kablosu da kopmalara ve ezilmelere karşı dayanıklıdır.
Sıfırından farksız bu kulaklıkta hiçbir eskime belirtisi ya da seste bir sorun yoktur..
Alacak arkadaş almadan önce kulaklığı görüp deneyebilir.hatta memnun kalmazsa bir hafta içinde iade edebilir. Haftanın her günü 07.00-24.00 arası ulaşabilirsiniz.Sms yolu ile de haberleşebilirsiniz..
Oğuz Kocaer 0554 801 73 29 / 0535 847 69 02
http://www.sahibinden.com/creative_ep_630_kulaklik_yepyeni_-04WQQaXQQ13437304WQQpXQQdisplayitem -
valla harbi on numara kulaklık aynısı bende var kırmız körüklü otobüste bile ses duymuyorsun
bas ve tizler de çok kaliteli -
isteyen arkadaşlar pm yoluyla ya da buraya yazacakları mesajları yoluyla da ulaşabilir

-
hocam pm attım..
-
kulaklık spybreak' e satılmıştır.hayırlı olsun..lütfen artık pm atmayınız..
Toplam Hit: 1039 Toplam Mesaj: 5