Creative Prodikeys DM Satan Yerler?
-
Agalar bana bundan lasim mumkunse Istanbul icin bunu satan bildiginiz yerler varmi? netten biras bakindim adam gibi bisi bulamadim PC-MIDI olandan buldum bi tek, bunu bulamazsam ondan alcam da bu daa gusel(=
-
Waybe güzel malzemeymiş ama bilgim yok..İnş. yardımcı olacak birileri çıkar..
-
Bunlardan artık pek bulunmuyor geçen sene bende çok heves etmiştim gittigidiyorda buldum açıkarttırmayı kazandım tam alacakken gg i hack lediler kredikartından 10000Tl kadar bi para çektiler tabi sonra dava fln açtık geri aldık şuan creative prodikeys var gibi görünüyo
http://www.hepsiburada.com/creative-prodikeys-pc-midi-klavye-/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd0048
buna bi bak istanbulda da tünel var oraya bakabilirsin . okadar iyi değil bunlar normal midi klavye al m-audio keyrig 49 modeli bence fiyat açısındada özellikleri açısındanda çok iyibir kalvye pitch bend ve modulation var oktav ayar ve volume tuşu var tavsiyem normal bi midi alman ... ben öle yaptım :D -
Edit
-
aga dediin m-audio 140$ fln cok para yaf. bn cok profesyonel bisi istemiom sadece idare etsn bni yeter hepsiburada dakini gordum eer DM bulamazsam ordakini alcam saolasn yinede.
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
aga dediin m-audio 140$ fln cok para yaf. bn cok profesyonel bisi istemiom sadece idare etsn bni yeter hepsiburada dakini gordum eer DM bulamazsam ordakini alcam saolasn yinede.
-----------------------------
DM bulamassın prodikeys de güzel ama pek tavsiye edilmiyo nedense ... hiç kullanmadım o yüzden bilemicem ama başlangıç için uygun olduğunu düşünüyorum prodikeys in
-
tmmdir hoja saolasn. reason a yeni basladim ogrenmeye calisiom fln klavyesiz olmuo yaf almak lasim bi dene simdilik idare etsn ilerletmek istedimmi alirm o zmn daha ei bisi(=
-
hocam hepsiburda.com da benzer bi modeli var 35 lira şuan. kaçırma derim
-
gordum onu hojam bu aradigim bulunmuo(= ordakini alcam arkadasi bekliom kart yoq bnde onunkiyle alcam(=
Toplam Hit: 3715 Toplam Mesaj: 9