folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Creative Servisi Yada Elektironikciler

Creative Servisi Yada Elektironikciler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşalr creative 4 +1 ses sistemim var. yaklaşık 5 yıllık.

geçenlerde salak salak sesler vermeye başladı.baktım bu kontrol kumandası oluyor ya kablolu açıp kapatıp ses seviyesini ayarladığımız.

sorun ordan kaynaklanıyor.  giriş dişlilerinden biri kırılmış. )mouse girişleri ile benzer bir girişi var)

burda bir kaç yere sordum bunu yapamayaız servisi yapar yada ordan yenisini alırsınız diyor 

internette numara bulamadım bir ile temasa geçmek istiyorum

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Millet 5 sene evli kalamıyor hocam , senin hoparlör gene iyi dayanmış..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

bende de bi zamanlar vardı.garanti belgesi yada kullanma klavuzu falan duruyorsa orda illere göre servis satış falan yazıyordur hocam.baktın mı?

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam ben creative de degil ama aynı sorundan başka bir sistemi parçaladım , hala saglam ve uygun fiyatlı 

5+1 arayışlarım sürmekte  , harici creative ses kartına sahibim ve mükemmel fakat creative ses sistemleri pek övülmüyo buda beni caydırıyor logitech mi alsam 

diye düşünüyorum . bence sende elden çıkar artık emekliyi 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben creative de degil ama aynı sorundan başka bir sistemi parçaladım , hala saglam ve uygun fiyatlı 

5+1 arayışlarım sürmekte  , harici creative ses kartına sahibim ve mükemmel fakat creative ses sistemleri pek övülmüyo buda beni caydırıyor logitech mi alsam 

dostum bende creative t6600 vardı.6+1.  çok memnundum sonra elim para gördü logiteche geçtim.walla her ikisi de bence harika.ama logitech Z daha harika..

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

bn lise 2003 yılında creative 2+1 almıştım. nerdeyse 10 sene oldu daha 1 kere bozulmadı hala canavar gibi çalışıyor. bikaç ay önce de logitech 5+1 aldım ses kalitesi çok iyi ama creative kadar dayanacağını sanmıyorum. sonuç olarak 2 üründe kaliteli ama logitech creative kadar dayanıklı değil.

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:

arkadaşalr creative 4 +1 ses sistemim var. yaklaşık 5 yıllık.

geçenlerde salak salak sesler vermeye başladı.baktım bu kontrol kumandası oluyor ya kablolu açıp kapatıp ses seviyesini ayarladığımız.

sorun ordan kaynaklanıyor.  giriş dişlilerinden biri kırılmış. )mouse girişleri ile benzer bir girişi var)

burda bir kaç yere sordum bunu yapamayaız servisi yapar yada ordan yenisini alırsınız diyor 

internette numara bulamadım bir ile temasa geçmek istiyorum

hocam eliniz biraz tornavida tutuyorsa arkapaneli açıp bağlanılan soketin pinlerine kendiniz monte edebilirsiniz.

bi ölçü aleti ile işiniz çok kolay olucaktır. hatta istediğiniz gibide uzatabilirsiniz bu kumandayı.

http://www.leyladansonra.com/
Toplam Hit: 972 Toplam Mesaj: 7