Creative Ses Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Creative'in 5.1 3 çıkışlı ses sitemi var benim aldığım yeni anakartta tek çıkış var. kabloları birleştirme aparatı aldım. ancak win 8 de 5.1 ses tanımlamasını yapamıyorum. win 7 dede 4 tanesinden ses alabiliodum bu sorunu nasıl çözerim. ses kartı almadan iyi çalışmalar

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

gene creative in uygun ses kartları var 20 30 lira onlardan al bence. çünkü gerçek 5+1 ses alamassın bu şekilde. ha nasıl yapılır dersen ses kartının yada kullandığın medya oynatıcının ayarlarını bi kurcala derim.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

5.1 ses alabilmek için zaten en az 3 çıkış gereklidir.

ön sağ-sol bir çıkış , arka sağ-sol bir çıkış ve subwoofer-orta bir çıkış olmak üzere 3 çıkıştan oluşur.

Anakartınızda muhtemelen 3 çıkış jack girişi vardır. Ses sisteminizde de aynı şekilde.

Creative'in arayüzünden çıkışı 5.1 seçip 

Maviye - Arka sağ-solu

Yeşile - Ön sağ-solu

Pembeye - Subwoofer-orta şeklinde bağlarsanız 5.1 kullanabilirsiniz.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dos_Attach bunu yazdı

gene creative in uygun ses kartları var 20 30 lira onlardan al bence. çünkü gerçek 5+1 ses alamassın bu şekilde. ha nasıl yapılır dersen ses kartının yada kullandığın medya oynatıcının ayarlarını bi kurcala derim.

ucuz ses kartları benim pc ye uymuyor takacak yer yok anakartta 3.0 express onlarda pahalı 

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı

5.1 ses alabilmek için zaten en az 3 çıkış gereklidir.

ön sağ-sol bir çıkış , arka sağ-sol bir çıkış ve subwoofer-orta bir çıkış olmak üzere 3 çıkıştan oluşur.

Anakartınızda muhtemelen 3 çıkış jack girişi vardır. Ses sisteminizde de aynı şekilde.

Creative'in arayüzünden çıkışı 5.1 seçip 

Maviye - Arka sağ-solu

Yeşile - Ön sağ-solu

Pembeye - Subwoofer-orta şeklinde bağlarsanız 5.1 kullanabilirsiniz.

benim anakartta bi ışıklı ses çıkışı var 

mikrofon girişi ve yeşil speaker çıkışı var hepsi bu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

senin anakartta sanırım optik çıkış var. optik çıkışı analog çıkışa çeviren bir alet var:

http://www.playvision.com.tr/playvision-hda-51a-decoder.php

not: anakartının modeli markası ne?

RockZs tarafından 25/Kas/12 13:10 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

dx.com da 2 dolara 5.1 usb ses kartı vardı ondan alabilirsin.

Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 7