Creative V100 1 Gb Mp3 Player
-
arkadaslar mp3 calar almayı dusunuyorum daa once mp3calar uzerine yazılanları da okudum.genellikle creative deniyor bende ole dusunuyorum da.yazdıgım model creativin en ucuz modellerinden biri.ama acaba aynı paraya daa ii ozelliklerde baska birini mi alsam yoksa creativden şaşmasam mık?yardımcı olursanız sevinirim.
-
hocam istanbuldamısın bilmiyorum ama ben doğu banktan 75 YTL ye mp4 player aldım 20 ytl verip bide philips orjinal kulaklık aldım son ses dinleyemiyom acayip süper kaliteli ve yüksek ses veriyo. bence bütçeni o kadar zorlama. otobüslerde defalarca uyardılar sesini kıs diye herkes rahatsız oluymoş düşün artık o kadar ses çıkıyo :) tavsiye ediyom benden sölemesi...
-
ben edirnedeyim ve biraz sonra internet üzerinden sipariş vermeyi dusunuyorum.hepsiburada dan.pek bilmiyorum da aslında hangisi iidir.
-
sana garanti vereyim. gittigidiyor.com sitesine gir 2 gb lik mp3 playerlardan herhangi birisini al
efozar diye bi satıcı vardı bu işin piyasasını o yürütüyo. sonra bide kulaklık alırsın kaliteli bişey. baalar gibi müzik dinlersin :)
Toplam Hit: 877 Toplam Mesaj: 4