Creative V100 1 Gb Mp3 Player

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek
    arkadaslar mp3 calar almayı dusunuyorum daa once mp3calar uzerine yazılanları da okudum.genellikle creative deniyor bende ole dusunuyorum da.yazdıgım model creativin en ucuz modellerinden biri.ama acaba aynı paraya daa ii ozelliklerde baska birini mi alsam yoksa creativden şaşmasam mık?yardımcı olursanız sevinirim.

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    hocam istanbuldamısın bilmiyorum ama ben doğu banktan 75 YTL ye mp4 player aldım 20 ytl verip bide philips orjinal kulaklık aldım son ses dinleyemiyom acayip süper kaliteli ve yüksek ses veriyo. bence bütçeni o kadar zorlama. otobüslerde defalarca uyardılar sesini kıs diye herkes rahatsız oluymoş düşün artık o kadar ses çıkıyo :) tavsiye ediyom benden sölemesi...

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek
    ben edirnedeyim ve biraz sonra internet üzerinden sipariş vermeyi dusunuyorum.hepsiburada dan.pek bilmiyorum da aslında hangisi iidir.

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

sana garanti vereyim. gittigidiyor.com sitesine gir 2 gb lik mp3 playerlardan herhangi birisini al

efozar diye bi satıcı vardı bu işin piyasasını o yürütüyo. sonra bide kulaklık alırsın kaliteli bişey. baalar gibi müzik dinlersin :)

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
Toplam Hit: 877 Toplam Mesaj: 4