Crımınale Bır Serzenıstır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

oncelıkle bu baslık altındakı bır topıcı kendı ıstedıgın gıbı bıcımlendırmıssın, guzel ama kımseye cevap hakkı tanımaman hos bır davranıs degıl yakıstıramadım hocam.

Sonrasında yazdıklarını degerlendırdıgımde ıse bır ulke yonetımıne baskaldırmayı, ınsanları oldurmeyı dogal bır hak gıbı gostermenıde kınıyorum. Artvındekı rumca ermenıce sokak ısımlerınden haberım olsaydı eger aynı sekılde onuda elestırırdım. Yalnız aradakı fark su artvındekıler bas kaldırmıyor.Ama Dıyarbakırdakıler bugun sokak ısımlerınden basladılar. Yarın semtler obur gun ılceler derken dıyarbakırın ısmını Amed yapar cıkarlar. 

Bır moderator olarak gorevını ıyı kullanamadıgın kanaatındeyım.  Zannedersem bu baslıgıda ya kılıtlersın yada sılersın...

Ha yukarıdakı yazılarımla sahsına asla bı saldırıda bulunmuyorum bunuda bılesın. Sen hala saygı duydugum bır ınsansın...

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

unutmadan ekleyım dedım. Yazında bır cok noktaya katılıyorum cok dogru tespıtlerın var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

hangi yazıdan bahsediyorsun tugrulum bende bir okuyabilsem mrk ettim de

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

kendılerıne vatansever dıeler dıye bır baslık acmıs crımınalım. Ondan bahsedıodum cankusum....

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tuğrul Baba senin eleştirine karşı kulağımı tıkayacak, senin başlığını kilitleyecek yada silecek biri olduğumu düşünmen hazindir. Bu Forum'da senin görüşlerine saygı duyduğumu ve seninle karşı fikirde olduğumuz konularda dâhi sana karşı terbiyesizce bir tutum takınmadığımı, yalnız sana değil Forum'daki kimseye karşı terbiyesizlik etmediğimi bilmeni isterim.

Dip Not: Kilidi açtım. Saygılarımla.

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    bu konuyu amma uzattınız ha, adam kendi yazdığı konuyu kilitlemiş bence son derece normal, yani uzatmanın bi anlamı yok...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Tuğrul Baba, eleştirdiğin başlık altında cevabın seni beklemektedir. Umarım derdimi anlatabilmişimdir...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
Toplam Hit: 1683 Toplam Mesaj: 7