Crımınale Bır Serzenıstır
-
oncelıkle bu baslık altındakı bır topıcı kendı ıstedıgın gıbı bıcımlendırmıssın, guzel ama kımseye cevap hakkı tanımaman hos bır davranıs degıl yakıstıramadım hocam.
Sonrasında yazdıklarını degerlendırdıgımde ıse bır ulke yonetımıne baskaldırmayı, ınsanları oldurmeyı dogal bır hak gıbı gostermenıde kınıyorum. Artvındekı rumca ermenıce sokak ısımlerınden haberım olsaydı eger aynı sekılde onuda elestırırdım. Yalnız aradakı fark su artvındekıler bas kaldırmıyor.Ama Dıyarbakırdakıler bugun sokak ısımlerınden basladılar. Yarın semtler obur gun ılceler derken dıyarbakırın ısmını Amed yapar cıkarlar.
Bır moderator olarak gorevını ıyı kullanamadıgın kanaatındeyım. Zannedersem bu baslıgıda ya kılıtlersın yada sılersın...
Ha yukarıdakı yazılarımla sahsına asla bı saldırıda bulunmuyorum bunuda bılesın. Sen hala saygı duydugum bır ınsansın...
-
unutmadan ekleyım dedım. Yazında bır cok noktaya katılıyorum cok dogru tespıtlerın var. -
hangi yazıdan bahsediyorsun tugrulum bende bir okuyabilsem mrk ettim de
-
kendılerıne vatansever dıeler dıye bır baslık acmıs crımınalım. Ondan bahsedıodum cankusum.... -
Tuğrul Baba senin eleştirine karşı kulağımı tıkayacak, senin başlığını kilitleyecek yada silecek biri olduğumu düşünmen hazindir. Bu Forum'da senin görüşlerine saygı duyduğumu ve seninle karşı fikirde olduğumuz konularda dâhi sana karşı terbiyesizce bir tutum takınmadığımı, yalnız sana değil Forum'daki kimseye karşı terbiyesizlik etmediğimi bilmeni isterim.
Dip Not: Kilidi açtım. Saygılarımla.
-
bu konuyu amma uzattınız ha, adam kendi yazdığı konuyu kilitlemiş bence son derece normal, yani uzatmanın bi anlamı yok...
-
Tuğrul Baba, eleştirdiğin başlık altında cevabın seni beklemektedir. Umarım derdimi anlatabilmişimdir...