Crossroads - 1986 (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Bu filmi bulabilecek bi murid varmidir acaba? Simdiden tesekkurler.

Crossroads isminde 2001 yapimi baska bir film daha var, Britney Spears oynuyor o filmde, ben onu istemiyorum :)

1986 yapimi Steve Vai denen kafadan kirik gitaristinde oynadigi filmi ariyorum.

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Çok güzel bir film en az 10 kez izlemişimdir bence gelmiş geçmiş en iyi müzikal içerikli film bu izlemeyenlerin de kesinlikle izlemesi gerek bi bu film bide rock okulu

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

cok cok cok saol arkadasim fakat,
    8 ve 9 uncu partlar disinda hepsini indirdim, 8 ve 9 da;

"This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information."

diyor...

dreampark87 bunu yazdı:
    Çok güzel bir film en az 10 kez izlemişimdir bence gelmiş geçmiş en iyi müzikal içerikli film bu izlemeyenlerin de kesinlikle izlemesi gerek bi bu film bide rock okulu

School of Rock i izledim cok guzeldi, bunada arkadasim soyleyimisti cok eskiden, eger yukardaki sorunu cozebilirsem izleyecem insallah....

anca gidersin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

akradaslar, bir program vardi, tum partlari indiremesek bile, indirdigimiz partlari izleyebiliyorduk. Tahribattada konusu vardi ama bulamadim. bilen arkadaslar varsa ya o konunun linkini, yada programin linkini buraya atabilirmi?

ZoktriP arkadasim saolasin, simdilik yukardaki videonun indirdigim kadarini izleyeyim diyorum, pazartesi is yerine gidince senin verdigin linkleri indirecegim...

anca gidersin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
Toplam Hit: 1395 Toplam Mesaj: 7