Crt Monitör Hakkında
-
arkadaşlar crt monitörüm bozuk arada ekran ayarlarını kendi kendine degiştiriyor yakın zamanda yeni bi pc topluyacagım için şimdilik idare ediyorum acaba
lcd monitörde olan otomatik görüntü ayarlama secenegi bir program yardımıyla crt monitör içinde ayarlana bilirmi bi tuşa basarak görüntü kendini ekrana göre ayarlasın istiyorum bilen varsa yartdımcı olabilirmi ekram kartı driverında böyle bi özellik yok kullandıgım ekran kartı ati x1650 pro agp ekran kartı şimdiden teşekkürler
-
hocam ayarlamadan kastın, sağ sol yukarı aşağı ise manuel yapman lazım
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------arkadaşım tamamda lcd monitörlerde otomatik ayar tuşu var ona bısınca görüntü kendiliginden ortlanıyor bunu ncrt monitörde yapıcak program varmı acaba
-
hocam crt nin üzerindeki tuşlardan menüye girip ordam h position v position dan ayarlicaksın auto tuşu yoksa böle yapıcan manuel ..
-
ambient bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım tamamda lcd monitörlerde otomatik ayar tuşu var ona bısınca görüntü kendiliginden ortlanıyor bunu ncrt monitörde yapıcak program varmı acaba
-----------------------------maalesef öyle bir program yok
-
ati hydravisyon ve ya catalyst control center da olması lazım böyle bir ayarın ben öyle hatırlıyorum sankı
-
sLeymN bunu yazdı:
ati hydravisyon ve ya catalyst control center da olması lazım böyle bir ayarın ben öyle hatırlıyorum sankı
-----------------------------yok arkadaşım iyice kontrol ettim