CRT Monitör Lazım
-
Beyler elinde 17" ve üstü flat CRT monitör olan var mı? Hemen şu an lazım değil ama bir iki aya lazım olacak o yüzden monitörünü değiştirmeyi düşünenler de yazabilir. Bağışlayabilirsiniz de :D
-
Elimde LG F700B var 1 tane sen hangi şehirdesin hocam?
http://store.donanimhaber.com/46/85/7d/46857D6554812282034D78F145C9FCA6.jpg
-
Isparta'dayım hocam ya. Aklıma geldi de emin olamadım kargo ağır gelir değil mi?
-
Ağır bu meret şimdi baktım 17-20 kg falan yazıyo... Antalya'dayım ben de olmadı otogara bi otobüse sarıp sarmalayıp veririm ucuza getiririz kargo yerine...
-
oldwolf bunu yazdı
Ağır bu meret şimdi baktım 17-20 kg falan yazıyo... Antalya'dayım ben de olmadı otogara bi otobüse sarıp sarmalayıp veririm ucuza getiririz kargo yerine...
Antalya'daysan geliyorum arada ya elden de alabilme şansım var. Fiyatı nedir hocam?
-
Valla şimdi baktım geçen sene 45 TL donanımhaberde ilan var, 20-25 lira ver götür; evde yatıyo meret maksat işin görülsün.
-
oldwolf bunu yazdı
Valla şimdi baktım geçen sene 45 TL donanımhaberde ilan var, 20-25 lira ver götür; evde yatıyo meret maksat işin görülsün.
Ya ben de 17" Samsung'u birine verdim kullansın nasıl olsa boşta yatıyor diye, şimdi lazım oldu. Geri de isteyemiyorum ayıp olacak :D
Tamam hocam dediğim gibi şu an acil lazım değil. Ben sana ulaşayım tekrar lazım olduğunda. Bu kadar kısa sürede bulabileceğimi tahmin etmiyordum. Teşekkür ettim.
krypt tarafından 27/Tem/14 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende de phlips var ambarda yatıyor şuan biraz tozlu ama kargo parası monitorün fiyatını geçer ama :)
-
O zaman kalsın hocam sağol yine de (:
-
KrypT bunu yazdı
O zaman kalsın hocam sağol yine de (:
En iyisi bilgisayarcıya git bak gez 2 el al 30 - 40 tl verirler her halde.
-
Valla işte koyuyor hocam ya. Bedavaya verdiğim şeyi geriye 40 liraya alcam :D