Crt Veya Flat Monitörlerin Oyunlar Üzerindeki Etkisi.
-
Arkadaşlar Casper 17 ınc flat monitör kullanıyorum.
Sistemim ise4 gb ddr2 kıngston 800 Mhz Ram
İntel Core 2 duo E 7600 3.06
Nvidia 8800 Gtx 384 bıt ddr3 768mb
sata2 500 gb hdd
İşletim sistemi win 7 ultimate tüm driverlar güncellemeler framework direct x d3dx11_43.dll varana kadar her şey yüklü ama yinede oyunlarda donma değilde kasmalar yaşıyorum tıklatma mı diyelim yoksa ve çok sinir bozucu hemde 1024*768 çözünürlükte sizce etken monitörler olabilir mi yada bunların etkisini açıklayabilecek bir mürd arkadaşımız varsa teşekkür ederim şimdiden.
En çok kasan oyunlar Fifa 11, Call of duty Black Ops -
kasma yi tanimlarsan yardimci olurum?
-
Monitörünün yenileme hızı nı kontrol et ? 60Hz de olabilir :D öyleyse eğer onu desteklediği en yüksek orana çıkart
-
Kasma olayı şöyle hani mouse u çevirdiğinizde ekranın bir kaymak gibi dönmesi var vıjjjjttt diye birde tık tık tık tıklatarak parça parça dönmesi vertical etkin olduğu halde.
max 85 hz destekliyor 1024*768 de değşiklik yok.
-
kasmalara cok degıldır hocam fakat o kadar kasma normal... oyun grafık ayarlrını en alt sevıyeye cek bır sey anlamazsın oyundan ama kasma kalmaz.. ekran kartın bu oyunları kasmadan oynamak ıcın yetersız ayrıca ıslemcınde bıraz yavas kalır..
-
bende i7 950 işlemci
6gb teamextrame 2000mhz ram
6870x2 var
sata3 1gb hdd
full rahat oynuyorum fakat oyundan tam performans alabılmek adına bır dusuk ayardan acıyorum kı tepkıler vs hersey anlık gercekcı olsun dıye..
-
taBaDa bunu yazdı:
-----------------------------
kasmalara cok degıldır hocam fakat o kadar kasma normal... oyun grafık ayarlrını en alt sevıyeye cek bır sey anlamazsın oyundan ama kasma kalmaz.. ekran kartın bu oyunları kasmadan oynamak ıcın yetersız ayrıca ıslemcınde bıraz yavas kalır..
-----------------------------Tamam kardeşim bunları kabul ediyorum işte crt monitörün etkisi hiç mi yok kasmada.Yani lcd lerin artısı ne o zaman ?