Crx Uzantılı Dosyaları Nasıl Çalıştırıyorsunuz?
-
Arkadaşlar chrome'dan inen crx dosyalarını, dosyayı chromun ayarlar menüsünden uzantılar bölümünün içine atmadan nasıl çalıştırıyorsunuz?
-
çalıştırmıyoruz.
-
crx dediğin uzantısı değiştirilmiş rar dosyası. çalışmaz :D
-
gencbeyin bunu yazdı
içeriğini sormadı hocam, web sitesinden spam eklenti kasıcak, direk sitemden indirtip nasıl chrome'a ekletirim diyor. Hani mağazadan indirince ekliyor da, niye sitemden indirince kabul etmiyor falan.
-
EnableTurk bunu yazdıgencbeyin bunu yazdı
içeriğini sormadı hocam, web sitesinden spam eklenti kasıcak, direk sitemden indirtip nasıl chrome'a ekletirim diyor. Hani mağazadan indirince ekliyor da, niye sitemden indirince kabul etmiyor falan.
ben masum düşünmüştüm, çakallıkmış demek derdi ;)
-
önceden oluyodu şimd google güvenlik zırt pırt diye yükletmiyo. chrome mağazaya ekle hocam. mağazadan beğendirmeli bi dalga yüklediydim güvenip. bi dene.
-
joe_black bunu yazdı
önceden oluyodu şimd google güvenlik zırt pırt diye yükletmiyo. chrome mağazaya ekle hocam. mağazadan beğendirmeli bi dalga yüklediydim güvenip. bi dene.
eyvallah hocam, bende öyle yaptım. Benim merak ettiğim şey, winzip winrar gibi bi programı yok mu bu işin ?
-
joe_black bunu yazdı
chrome://extensions/ bölümüne gir crx dosyasını bu sayfaya sürükle ozaman yükleinir