Crypt8 Dosyları Bilgisayar Üzerinden Nasıl Okunur
-
Arkadaşlar elim bilgisayara yedeklenmiş crypt8 dosyaları mevcut bunları bilgisayar üzerinden okumak istiyorum. Whatsap yedeklerini yani. Bu crypt8 dosyalarını nasıl açabilirim detaylı bir şekilde anlatabilecek bi arkadaşımız varmıdır ?
Bir mürid daha benzer bi konu açmış sanırım ama biraz farklı gibi o yüzden yeni konu açtım
http://tahribat.com/Forum-Whatsapp-Crypt8-Decrypt-206246/
-
Konularimiz ayni hocam benim sordugum soru cozume ulasirsa sende cevabini almis olursun diye dusunuyorum
-
senin konuda da bi çözüme ulaşılamadı galiba henüz. Nasıl çözeriz bu dosyaları bilen varmı ?
-
sezginari bunu yazdı
senin konuda da bi çözüme ulaşılamadı galiba henüz. Nasıl çözeriz bu dosyaları bilen varmı ?
hocam key dosyası olmadan ne yazıkki çözülmüyormuş o yüzden bende bi teknoloji çıakr çözer diye bekliyorum .
-
Kaptan bunu yazdısezginari bunu yazdı
hocam key dosyası olmadan ne yazıkki çözülmüyormuş o yüzden bende bi teknoloji çıakr çözer diye bekliyorum .
o lanet olası key dosyasını nasıl temin edecekmişiz :D illa root lu mu olması gerekiyormuş telin.
-
sezginari bunu yazdıKaptan bunu yazdısezginari bunu yazdı
o lanet olası key dosyasını nasıl temin edecekmişiz :D illa root lu mu olması gerekiyormuş telin.
şey emin değilim ama şöyle birşey var telefona format attıktan sonra o yedekleri otomatik okuyor, kendi hafıza kartına atıp yeni whatsapp kursan onları yedek olarak almaz mı acaba? yoksa sadece yedek alınan numara için whatsapp kurarsan mı gorunur
-
RotKerim bunu yazdısezginari bunu yazdıKaptan bunu yazdısezginari bunu yazdı
şey emin değilim ama şöyle birşey var telefona format attıktan sonra o yedekleri otomatik okuyor, kendi hafıza kartına atıp yeni whatsapp kursan onları yedek olarak almaz mı acaba? yoksa sadece yedek alınan numara için whatsapp kurarsan mı gorunur
hocam düşündügünü denedim ama kayıt olunan numara ile yapıyor ancak çünkü o keyde anladıgım kadarıyla o numara ait üretiliyor