folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder Crypt8 Dosyları Bilgisayar Üzerinden Nasıl Okunur

Crypt8 Dosyları Bilgisayar Üzerinden Nasıl Okunur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar elim bilgisayara yedeklenmiş crypt8 dosyaları mevcut bunları bilgisayar üzerinden okumak istiyorum. Whatsap yedeklerini yani. Bu crypt8 dosyalarını nasıl açabilirim detaylı bir şekilde anlatabilecek bi arkadaşımız varmıdır ?

Bir mürid daha benzer bi konu açmış sanırım ama biraz farklı gibi o yüzden yeni konu açtım

http://tahribat.com/Forum-Whatsapp-Crypt8-Decrypt-206246/

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Konularimiz ayni hocam benim sordugum soru cozume ulasirsa sende cevabini almis olursun diye dusunuyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

senin konuda da bi çözüme ulaşılamadı galiba henüz. Nasıl çözeriz bu dosyaları bilen varmı ?

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sezginari bunu yazdı

senin konuda da bi çözüme ulaşılamadı galiba henüz. Nasıl çözeriz bu dosyaları bilen varmı ?

hocam key dosyası olmadan ne yazıkki çözülmüyormuş o yüzden  bende bi teknoloji çıakr çözer diye bekliyorum .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

hocam key dosyası olmadan ne yazıkki çözülmüyormuş o yüzden  bende bi teknoloji çıakr çözer diye bekliyorum .

o lanet olası key dosyasını nasıl temin edecekmişiz :D illa root lu mu olması gerekiyormuş telin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    Kaptan bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

o lanet olası key dosyasını nasıl temin edecekmişiz :D illa root lu mu olması gerekiyormuş telin.

şey emin değilim ama şöyle birşey var telefona format attıktan sonra o yedekleri otomatik okuyor, kendi hafıza kartına atıp yeni whatsapp kursan onları yedek olarak almaz mı acaba? yoksa sadece yedek alınan numara için whatsapp kurarsan mı gorunur 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı
    Kaptan bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı

şey emin değilim ama şöyle birşey var telefona format attıktan sonra o yedekleri otomatik okuyor, kendi hafıza kartına atıp yeni whatsapp kursan onları yedek olarak almaz mı acaba? yoksa sadece yedek alınan numara için whatsapp kurarsan mı gorunur 

hocam düşündügünü denedim ama kayıt olunan numara ile yapıyor ancak çünkü o keyde  anladıgım kadarıyla o numara ait üretiliyor

Toplam Hit: 1596 Toplam Mesaj: 7