folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Crysis 3 Dx10 İmza Kampanyası

Crysis 3 Dx10 İmza Kampanyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mstfckmk58
    mstfckmk58's avatar
    Erkek

Benim gibi birçok kişi Crysis 3'ü Dx 11 nedeniyle oynayamıyor. CryTek imza kampanyası başlatmış başlangıçta 1000 kişi istiyorlardı yükseltmişler sayıyı. 

Detaylara burdan bakabilir sizde imza atabilirsiniz :) 

http://crytekturkey.com/crysis-3e-dx10-ister-misiniz/

İlgili konu açıldıysa kusura bakmayın ben göremedim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

ben anlamadım zaten niye dx10'u desteklemediğini. ekran kartı üreten firmalarla anlaşma filan mı yaptılar acaba.

. . .. . ... .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

3-4 saatlik tek oyunculu senaryosu olan bir oyun için bu kadar uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Olmamış bu seferki oyun bence

Edit:

@buremba

Hocam bence destek vermemelerinin nedeni senaryo, ai, hikaye uzunluğu yeterli olmadığı için grafik kalitesine yüklenmişler. E tabi bu görüntüleri de dx11 sağladığı için dx10 da cod mw2 den farklı olmaz görüntü, tabi böyle olunca da oyunun eksiklikleri daha fazla göze batar.

torpedo_XL tarafından 06/Mar/13 16:14 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

Mutlisi için aldım, çatır çatır da oynuyorum. Çok zevkli multisi, verdiğim paraya değer.

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 1138 Toplam Mesaj: 4