Crysis.Exe Hatası?
-
dostlar oyunu kurdum bana bole bi hata verdi sonra kadırdım kurdum gene bole bi hata verdi acaba sorun ne bana yardımcı olabilirmisiniz.. simdiden tesekkur ederim .. hata mesajının goruntusu ahanda bu.. her seferinde aynı hata..

-
ekran kartın ramin işlemcin falan çaliştırmaya yetmediği için böle hata alırsın.
-
tcok saol dostum ama 1 gb ram 512 geforce ekran kartım var ne istiyoki bu oyun ole yetersiz kalıyo pc ..
-
ekran kartının tam modeli ne
-
512ymiş ya yeter bu bilgi :)
bendede 999 mb geforce :D
-
donanımsal bi problem oldugunuu sanmıyorum ama ,
oyunun exesini kontrol et farklı bi crack bulup crakcle +
işletim sistemiyle ilgili bi sorunda olabilir... + -
bide solemeyi unuttum oyun acılıyo tek kişi oyun moduna alıyorum ordan herhangi bi secenegi sectihimde yukleme yapıyo tam oyun acılacak yarılarda hemen exe hatasını veriyo bu cracklemei alakalı acaba..
-
Crysis\game\Bin32\Crysis.exe
Uygulama yapılandırması doğru olmadığından, bu uygulama başlayamadı. Uygulamayı yeniden yüklemek sorunu giderebilir. hatası veriyp napacam ??? -
Could not launch main application!ERROR veriyo şimdi de :((Could not launch main application!
-
512 olması bişe ifade etmiyo ekran kartı drıverlerini güncelle
aynı sorun bugun bi arkadaşta oldu sistemi 512 ekran 1 gb ram di ekran kartını guncelleyince oyun calıştı ramleride 3 gb yapınca sorunsuz oynamaya başladı