folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder C.S 1.6 Cd-Key Activasion !

C.S 1.6 Cd-Key Activasion !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Oyunlarla aram iyi degildir bugunlerde tariqatta bir cs furyasi esiyor bende katilayim dedim..cs 1.6 yi download edip kurdum kullanici adi sifre edindim fakat aktivasyon istiyor buldugum sifreler invalid ediliyor...kullananlar bu isi nasil cozdu bir el atin birde hangi serverlara takiliyorsunuz.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    vallaha bizim clanda 1,5 kurulu :D yarından itibaren TEst sürüşleri başlıyo sabah açacam akşam 19 a kadar cs 16 kişilik server inşallah kasmaz hiç deneyen olmadı kasarsa veya farklı şerler olursa düşüneceğiz djalper@mynet.com gelip benden girecekleri zaman ipi alsınlar sabit ip kullanmıyoruz :D saygılarımla yada şuanda dinliyorum seçeneğinde ip adresini yazarım sormadanda girersiniz. muck :D amele_2 sen özellikle gel :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    alper havalanma len.unuttun galiba teke tek kapıstıgımızı :).dust2 de bi el oynadık ondada bıcak kodum sana .iceworlde 3 el werdim sana gerisinide ben aldım :D:D..
    -------
    gelelim asıl soruna compeder hacım walla ne oldugunu anlayamadım.aktivasyon felan anlayamadım gitti.ama istersen 1,5 kur
    walla arastırıp buldum (REKLAM DEMEYİN KIRARIM KAFANIZI)

http://www.csforumu.com/downloads.html
    sırasıyla kur.
    önce half-life
    ardından half-life uptade 1110
    sorada counterı kur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    lem TBT klanda gel yiyorsa :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1549 Toplam Mesaj: 4