folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cs 1.6 Klavye Sorunu

Cs 1.6 Klavye Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

normalde f klavye kullanıyorum.. ama oyuna geçtiğinde klavye q ya dönüyor.. nasıl ayarlayabilirim onu ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

İlginç öyle birşey olmaması lazım ama console komutları ve game say türkçe karakter içermez.. normal ç konsolda  nokta ( . ) çıkar  i  = ( ' )  vs.. eğer dediğin daha farklı birşeyse tam anlayamadım :D ama console ve say komutları farklıdır normal çıkmaz hepsi çok farklı

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

Klavye ayarlarini oyunu actiginda optionsdan default yap bi belki oynamissindir 

the one and only yaramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

oyunu ilk açtığımda connect serveradını yazarken.. f klavye devam ediyor.. ama oyun açıldığında y tuşuna basılıp chat yapılıyorya.. işte y tuşu yerine f klavyede d tuşuna basıyorum.. q ya geçiyor.. 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

up?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oyun acilinca konsol'u ac 

"Say:" 

yaziyor ya o anda shift + alt + altgr'ye bas

la liberte ne meurt jamais.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

oyun acilinca konsol'u ac 

"Say:" 

yaziyor ya o anda shift + alt + altgr'ye bas

-----------------------------

tamam oyuna girince konsolu açınca orda klavyeyi değiştirebiliyorum.. ama oyun içinde y tuşuna basınca olmuyor.. orda q olarak kalıyor klavye... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xir
    Xir's avatar
    Erkek

Cfg falan kullanıyorsan belki aktifleştirdiğinde q ya geçiyordur dene belki olur :\ unbindall yaz console'a ayarları sıfırla yada cs'nin içindeki confing dosyası var onu komple sil oyun bilgilerini kaydeder sonra cfg ye kaydet belki bir ihtimal birşeyler olur :\

// Teamplay
    // ------------------------------------------------------------------
    bind "y"                "messagemode"
    bind "u"                "messagemode2"

bunun gibi bindler

İmandır "O" cevherki ilahi ne büyüktür, İmansız olan paslı yürek sinede yüktür..
Toplam Hit: 3532 Toplam Mesaj: 8