Cs 1.6 Klavye Sorunu
-
normalde f klavye kullanıyorum.. ama oyuna geçtiğinde klavye q ya dönüyor.. nasıl ayarlayabilirim onu ?
-
İlginç öyle birşey olmaması lazım ama console komutları ve game say türkçe karakter içermez.. normal ç konsolda nokta ( . ) çıkar i = ( ' ) vs.. eğer dediğin daha farklı birşeyse tam anlayamadım :D ama console ve say komutları farklıdır normal çıkmaz hepsi çok farklı
-
Klavye ayarlarini oyunu actiginda optionsdan default yap bi belki oynamissindir
-
oyunu ilk açtığımda connect serveradını yazarken.. f klavye devam ediyor.. ama oyun açıldığında y tuşuna basılıp chat yapılıyorya.. işte y tuşu yerine f klavyede d tuşuna basıyorum.. q ya geçiyor..
-
up?
-
oyun acilinca konsol'u ac
"Say:"
yaziyor ya o anda shift + alt + altgr'ye bas
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
oyun acilinca konsol'u ac
"Say:"
yaziyor ya o anda shift + alt + altgr'ye bas
-----------------------------tamam oyuna girince konsolu açınca orda klavyeyi değiştirebiliyorum.. ama oyun içinde y tuşuna basınca olmuyor.. orda q olarak kalıyor klavye...
-
Cfg falan kullanıyorsan belki aktifleştirdiğinde q ya geçiyordur dene belki olur :\ unbindall yaz console'a ayarları sıfırla yada cs'nin içindeki confing dosyası var onu komple sil oyun bilgilerini kaydeder sonra cfg ye kaydet belki bir ihtimal birşeyler olur :\
// Teamplay
// ------------------------------------------------------------------
bind "y" "messagemode"
bind "u" "messagemode2"
bunun gibi bindler