Cs 1.6 Ping Ve Fps
-
Sa müridler laptopta oynuyorum laptopun özellikleri iyi fakat fps hep 60 sabit fps_max 100 yazıyorum ama olmuyor.. önceden pingim 20 lerdeydi fakat bu 3 haftadır falan hep 30 40 ne yapmam gerekir oyunu etkilemiyorlar fazla ama yinede düzeltmek istiyorum..
şimdiden teşekkürler
-
1.ekran kartı yetersizdir
2.ping serverdende yapar baska sunucu dene Bkz.oyunyöntici Mygamearena
3. Adı üzerinde laptop bide driver tazele :)
-
çözüm basit:Nvidia Kontrol paneline gir 3d ayarlarından yüksek performans yap sonra dikey senk. kapat sonra görüntü ayarlarını önayarlı yap olan yeri de benim tercihimi yap diyip yüksek performans a çek
sonra konsola fps_max 101 yap
rateleriini
Rate 25000
cl_updaterate 101
cl_cmdrate 101
yap Türkiyede en iyi bunlar gider ;) -
1- ekran kartı driverından dikey senkronizasyonu kapat
2- ping tamamen bağlantınla alakalı ilk adım olarak internet servis sağlayıcınla görüşmeyi dene
-
cl_weather "0"
r_drawviewmodel "0"
r_detailtextures "0"
r_dynamic "0"
r_mmx "1"
r_decals "0"
r_detailtexturessupported "0"
r_mirroralpha "0"
max_shells "0"
max_smokepuffs "0"
gl_smoothmodels "0"
mp_decals "0"
gl_max_size "256"
gl_dither "0"
cl_dynamiclights "0"
cl_shadows "0"
cl_minmodels "1"
fastsprites "0"
d_spriteskip "0"
l_identiconmode "1"
cl_particlefx "0"
cl_weather "0"
cd_fps "1"
cl_corpsestay "0"
hpk_maxsize "0"
max_shells "0"
max_smokepuffs "0"Kullandığım fps ayarları.
Sezpanhe tarafından 20/Ağu/12 17:09 tarihinde düzenlenmiştir -
3d ayarlından yüksek performans yaptım fps sabit 100 oldu teşekkürler şu ping işini de bi ttneti arayıp konuşayım
-
bende laptoptan oynuyorum. call of duty oynayabildiğim laptopta fps yüzünden cs oynayamıyodum. fps 30-40 larda geziyodu. oyun ekran kartını kullanmadan çalışıyodu. intel hd graphics üzerinden çalıştığı içinmiş. formülünüde çok aradım ama bulamadım. en sonunda steam aldım huzurluyum :) tavsiye ederim 15 tl'ye bnce değer.
-
Hani pingi 150-200 olan ismi player olan oyuncu var ya o benim işte.
-
30-40'a şükret. ben 75'ten aşağı görmedim sadece tek birkeresinde 63 vardı ondada fazla takılamadım :(
-
Seastar bunu yazdı
bende laptoptan oynuyorum. call of duty oynayabildiğim laptopta fps yüzünden cs oynayamıyodum. fps 30-40 larda geziyodu. oyun ekran kartını kullanmadan çalışıyodu. intel hd graphics üzerinden çalıştığı içinmiş. formülünüde çok aradım ama bulamadım. en sonunda steam aldım huzurluyum :) tavsiye ederim 15 tl'ye bnce değer.
Sen sorunu halletmişsin gerçi ama senin gibi sorun çeken arkadaşlar için çözüm burada : http://www.tahribat.com/Dokuman-Nvidia-Optimus-Teknolojisi-Probleminin-Cozulmesi-414/