Cs 1.6 Wall Hack Hakkında
-
arkadaslar hangı serverda oynadıysam çogunda bu hıleyı kullanaları görüyorum.oyundan zevk alınmaz hale geldi.adam benım daha onceden nerde oldugumu anlıyor ve mermıleri sıkmaya baslıyor inanın mermi manyagı oldum =))bende bu hack hılesını kullanmak ıstıyorum elınde olan varsa paylasabılırmı kımsenın anlamayacagı gıbı
veya hılenın kesınlıkle kullanılmadıgı server soleyın....
-
1.5 oyna hoca , 1.5 e hile geç düşüyor zaten düştükten kısa süre sonra sXe versiyon güncelliyor. İspanyollar direk 1.6 için hile uğraşıyorlar.
-
Senoynanın serverları iyidir bildiğim kadarıyla ilk 10 serverı falan daa prof olur.. oyundada admin varsa bu tür oyuncuları banlıyorlar..
Bazılarıda ses kasıyo olabilir yani seni daha görmeden ateş ediyorsa ve ya çok alışmıştır adam olabilicek heryere sıkıyodur gibi gibi..
-
br sub hook v1
Ben kullanmadım ama yapanlar burdan yaptık dıyor.
-
warlock bunu yazdı:
-----------------------------
br sub hook v1
Ben kullanmadım ama yapanlar burdan yaptık dıyor.
-----------------------------indirdim ama kullanamıyoprum nasıl baslıo acaba oyunda otomatık olarak acılmadı
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
1.5 oyna hoca , 1.5 e hile geç düşüyor zaten düştükten kısa süre sonra sXe versiyon güncelliyor. İspanyollar direk 1.6 için hile uğraşıyorlar.
-----------------------------bende 1.5 oynuyorum yeni başladım :)
-
kullanma gerekirse oynama daha iyi onlar eziklik ediyor bari sen uyma onlara
-
Hile kullanmak lamerlikten başka bir şey değildir :) Sen bak oyununa millet wall açarsa açsın.Sağlam swlerde takıl rahatça oyna oyununu.
-
Senin gibiler yüzünden oynanmıyor işte! Eğer hilesiz oyun istiyorsan, cs.wasp.gen.tr var ama hileylede hilesizde girsen lamer olan ezilir.