Cs 1.6 Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noxious_person
    noxious_person's avatar
    Erkek

Anti Vibrate XL-747H mausu cs 1.6 oyununa göre nasıl ayarlkaya bilirim bilen arkadaşlar var mı

HEM GİDENEDİR BU DÜNYA!! HEM GELECEK OLANA.. ODA BİRAZ OYALANIP GİDECEK NASIL OLSA...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

bind ile

bind mouse4 +voicerecord

bind mouse3 "stopsound"  falan filan

veya esl gui yükle keyboard bölümünden direkt ayarlanıyor herşey rahatlıkla.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noxious_person
    noxious_person's avatar
    Erkek

KARDEŞ SÖYLEDİKLERİNDEN BİŞEY ANLAMADIM BİRAZ AÇARMISIN

HEM GİDENEDİR BU DÜNYA!! HEM GELECEK OLANA.. ODA BİRAZ OYALANIP GİDECEK NASIL OLSA...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noxious_person
    noxious_person's avatar
    Erkek

birisi allah rızası için yardım etsin da

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

bind komutları o tuşun ne olacağını belirler,mesela bind "MOUSE1" "+attack" dersen mause'un sol tuşuna bastığında ateş eder ki zaten öyle ^^.Ben bind "mause3" "buyequip" ayarını yapıyorum.Mause'un o tuşuna basıp atıyorum 2ye bastığında çelik yelek alıyor yani o tuşu görevine geçiyor.bla.bla.blaa

profesyonel kahveci?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Burdan indir ESL Gui

http://www.esl-world.net/masters/download/7025788/

Kurmakta birşey yok.Kurduktan sonra cs yi aç ve options bölümünden keyboard bölümüne gel orda senin için yapabilceğin tüm ayarlamalar kapalı şekilde geliyor.Sende aktif etmek istediğin birini seçip hangi tuşa atamak istiyorsan o özelliği yapabilirsin.Olayı bu :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noxious_person
    noxious_person's avatar
    Erkek

kardeş dediğin programı indirip kurdum dediğin şekildede girdim ama herhangi bir olay yok programı kurduktan sonra masa üstüne bir dosya atıyor acaba o dosyayı biryere kesip yapıştırıyoz mu 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

Sadece masaüstüne regedit ayarları için klasör oluşturuyor.

Mesela içinde mousefix var oyunu opengl veya direct3d de yada 32bitte 640x480 çözünürlükte oynaman için regedit dosyaları var.

Sadece hangi ekran çözünürlüğünde oynamak istiyorsan 2 kere üstüne tıkla ve tamam de soruya.Sonrada klasördeki 32-bit ve opengl dosyaları içinde aynısını yapman yeterli.

Sonra üstte dediklerimi keyboard bölümünden yapman gerek.Dediklerim var ayrıca :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

bu oyunun içinde ayarları bulunan tamamı değiştirilebilir config (cfg ) dosyası var

klavye veya mause ayarlarını buradan kodlarıyla değiştirebilirsin

tuş ayarlarını değiştireceksen ;

en başta kesin bind gelecek sonra boşluk bırakıp hangi tuşa ayarlıyacaksan onu seçeceksin sonra yine boşluk bırakıp ne işe yaradığını seçeceksin.

örnek : bind "mause2" "+jump"

dyrnade bunu anlatmak istemiş ama optionstan da yapabilirsin daha kolay olarak

Toplam Hit: 1405 Toplam Mesaj: 9