Cs 1.6 Yardım
-
Anti Vibrate XL-747H mausu cs 1.6 oyununa göre nasıl ayarlkaya bilirim bilen arkadaşlar var mı
-
bind ile
bind mouse4 +voicerecord
bind mouse3 "stopsound" falan filan
veya esl gui yükle keyboard bölümünden direkt ayarlanıyor herşey rahatlıkla.
-
KARDEŞ SÖYLEDİKLERİNDEN BİŞEY ANLAMADIM BİRAZ AÇARMISIN
-
birisi allah rızası için yardım etsin da
-
bind komutları o tuşun ne olacağını belirler,mesela bind "MOUSE1" "+attack" dersen mause'un sol tuşuna bastığında ateş eder ki zaten öyle ^^.Ben bind "mause3" "buyequip" ayarını yapıyorum.Mause'un o tuşuna basıp atıyorum 2ye bastığında çelik yelek alıyor yani o tuşu görevine geçiyor.bla.bla.blaa
-
Burdan indir ESL Gui
http://www.esl-world.net/masters/download/7025788/
Kurmakta birşey yok.Kurduktan sonra cs yi aç ve options bölümünden keyboard bölümüne gel orda senin için yapabilceğin tüm ayarlamalar kapalı şekilde geliyor.Sende aktif etmek istediğin birini seçip hangi tuşa atamak istiyorsan o özelliği yapabilirsin.Olayı bu :)
-
kardeş dediğin programı indirip kurdum dediğin şekildede girdim ama herhangi bir olay yok programı kurduktan sonra masa üstüne bir dosya atıyor acaba o dosyayı biryere kesip yapıştırıyoz mu
-
Sadece masaüstüne regedit ayarları için klasör oluşturuyor.
Mesela içinde mousefix var oyunu opengl veya direct3d de yada 32bitte 640x480 çözünürlükte oynaman için regedit dosyaları var.
Sadece hangi ekran çözünürlüğünde oynamak istiyorsan 2 kere üstüne tıkla ve tamam de soruya.Sonrada klasördeki 32-bit ve opengl dosyaları içinde aynısını yapman yeterli.
Sonra üstte dediklerimi keyboard bölümünden yapman gerek.Dediklerim var ayrıca :D
-
bu oyunun içinde ayarları bulunan tamamı değiştirilebilir config (cfg ) dosyası var
klavye veya mause ayarlarını buradan kodlarıyla değiştirebilirsin
tuş ayarlarını değiştireceksen ;
en başta kesin bind gelecek sonra boşluk bırakıp hangi tuşa ayarlıyacaksan onu seçeceksin sonra yine boşluk bırakıp ne işe yaradığını seçeceksin.
örnek : bind "mause2" "+jump"
dyrnade bunu anlatmak istemiş ama optionstan da yapabilirsin daha kolay olarak