CS GO Davetiyesi
-
CS GO Davetiyesi arıyorum karşılığında
DOTA 2 ve Bitturk Davetiyesi veriyorum. Elinde olan pm.
-
davetiyeylemi oynanıomu la olusa bende istiom :D
-
DestinatioN bunu yazdı
steam bazen hediye ediyor, orjinal oyunu olan kişilere. Yada eline geçmiş biri olabilir fazladan
-
Fazladan varsa bende talibim. Bende dota 2 verebilirim.
-
PanxeR bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
steam bazen hediye ediyor, orjinal oyunu olan kişilere. Yada eline geçmiş biri olabilir fazladan
Hocam beta da vardı davetiye de.. Şu an tam sürüme geçti sanmıyorum davetiyesi olsun :)
-
PanxeR bunu yazdı
Bir ara ben de Steam'da görmüştüm CS'yi, ama süresi geçince listeden kayboldu :) Gerçi ben yüklemeye falan kalkmamıştım :)
-
NmC bunu yazdıPanxeR bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
Hocam beta da vardı davetiye de.. Şu an tam sürüme geçti sanmıyorum davetiyesi olsun :)
Hocam beta haricinde steam da oyun satın alan kişilere bazen geliyor davetiye ücretsiz yoksa da yoktur kimsede para ile alırız :) amaç birbirimizin işini görelim
-
msn denen icatı açsan, benim aldığım 2 3 defa girip rafa kaldırdığım steam hesabı vereceğim sana ama...
Malum msnmi kaldı bu devirde deme. :)
-
PanxeR bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
STEAM den orjinal oynuyorum bana hediye etmedi göt
-
DJ_Alper bunu yazdıPanxeR bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı
STEAM den orjinal oynuyorum bana hediye etmedi göt
bilemiycem hocam :) colin de varsa bi el atayım bakayım

-
colin ile hattettik