Cs Server Ayarları(Yardım)
-
Evden Kurduğumuz Serverda 6 kişi oynarken pinglerimiz 30-50 civarı oluyo buraya kadar herşey normal ama 1-2 kişi daha girdiği zaman pingler birden herkezin pingi 500-600 seviyesine geliyor.Ancak Serverin Kurulu olduğu arkadasın pingi gine aynı kalıyor. Bir sürü sey denedim.
-İnterneti Kullanan Program vs.. Herşey Kapalı.
-Güvenlik Duvarı , Firewall, Antivüslerin Hepsi kapalı
-Tüm Eklentileri Kapatıp da denedik(statsme,adminmod vs...)
Ginede bi çözüm getiremedik
Yapılcak Server Ayarları Warmı Bilmiyorum .Pingi Azaltmak için plugin vs.. Yada yapılacak Ayarlar warsa yollarsanız Sevinirimm
Teşekkürler... -
yapılacak tek ayar server olan makinedeki hlds hariç internetle bağlatısı olan tüm programları kesmek. Pinginiz 500-600 seviyesine giriosa mutlaka hat kaldırmıodur daha yüksek bi internet bağlantısı alabilirsiniz.
-
ama yazdığım gibi 6 kişi warken pingler 40-50 1-2 kişi girince direk 500-600 oluyor . Hlds Ayarını Nasıl Yapabilirm. (Görev Yöneticisinden Hlds 'e gerçek zamanlı öncelik werdim) . Bu soruna Çözüm Getirmedi.Direk Pingin 50 den 500 olması Bence internetle ilgili değil. Bi ayar vs.. yapılmalı
-
TheLastWar bunu yazdı:
-----------------------------
ama yazdığım gibi 6 kişi warken pingler 40-50 1-2 kişi girince direk 500-600 oluyor . Hlds Ayarını Nasıl Yapabilirm. (Görev Yöneticisinden Hlds 'e gerçek zamanlı öncelik werdim) . Bu soruna Çözüm Getirmedi.Direk Pingin 50 den 500 olması Bence internetle ilgili değil. Bi ayar vs.. yapılmalı
-----------------------------hoca sorun büyük ihtimal serverdaki hattan.. Ama diosun deildir oyuna giren arkadaşların rate ayarlarını yapsın belki etki eder.
bizde arkadaşlarla aramızda 4-5 kişi oynarken pingler 50-60 civarı gidip geliodu,normal bi oyun oynuoduk. Ancak bi maç yapalım dedik serverda toplam 10 kişi felan olunca pingler fırladı 300lere 500lere
-
ben rate ayarlarını otomatik yapılması için adminmod.cfg nin içine yazmıstım.Yani rate ayarlarıylada olcağını zannetmiyorum. Sorun internetle ilgili serverin kurulduğu makinada oynayanın pingi aynı kalıyo. Diğerlerinin artıyo sadece , veri gönderme alma hızını belirleyen bi ayar eklenti fln yokmu aradığım böyle bişey.
-
TheLastWar bunu yazdı:
-----------------------------ben rate ayarlarını otomatik yapılması için adminmod.cfg nin içine yazmıstım.Yani rate ayarlarıylada olcağını zannetmiyorum. Sorun internetle ilgili serverin kurulduğu makinada oynayanın pingi aynı kalıyo. Diğerlerinin artıyo sadece , veri gönderme alma hızını belirleyen bi ayar eklenti fln yokmu aradığım böyle bişey.
-----------------------------
hoca e dogal zaten :) adamın kendisi sunucu ve kendi oyununa girip oynuna girip oynuo. Serverdaki adamın sanki botlarla oynadığını düşün aynen öle