Cs Sinir Edici Kod V1.0 - Coded By Deadly
-
Download için :http://deadlyrulaz.kolayweb.com/deadlycsscript.ZIP
counter-strike için sinir edici kodlar v1.0 coded by DeaDLY
Bu config sayesinde karşı taraftaki oyuncuyu sinir edebilir , ağ komşularımdan tüm cafeye yayabilirsiniz.Sinir edici kod , autoexec.cfg ve config.cfg ´ den oluşur.
autoexec.cfg dosyası , counter-strike oyunu her başladığında otomatik olarak yüklenen ayarları içerir.
config.cfg dosyası ise controls bölümünden use defaults a tıklandıktan sonra çalışan ayarlardır.
autoexec.cfg dosyasının sinir edici özellikleri :
>mause hızı 1000 olur.(Normal hız : 2-8)
>>>> Ekran kartı geoforce 4 olsa dahi fps en fazla 5 ´ dir :)
>>>> Oyuncu w tuşuna bastığında istesin ya da istemesin
otomatikman şunu yazmış olur : "hepiniz lamersiniz hepinizin cinsiyeti kiz erkek yok aranizda mallar"
r,a,b tuşlarına bastığında da kendisi laf etmiş gibi olur.
>>>> conspeed 1 ´ dir.Yani adam console tuşuna basarsa reset atmak zorunda kalır.
>>>>drawentities 0 olur.Yani hiçbir adam gözükmez ( Düşman ve Kendi Takımı )
>>>>bobcycle 5.Yani silahı tutan kol çok hızlı ileri geri hareket eder.
>>>> gamma "5.0000" , brightness "4.00000" değerindedir.Yani aşırı parlaklıktan crosshair gözükmeyebilir.
--------------------------------------------------------------------------------
config.cfg dosyasının sinir edici özellikleri :
Karşıdaki kişi esc tuşuna bastı , controls bölümüne geldi.use defaults yani
normal ayarları kullan dedi.(Ki bu bölüm genelde komutta bir hata olunca
kullanılır ) . Fakat , use default a bastığı anda ne yaptığının farkına varamaz.
Tüm oyun tuşları değişir.Örneğin " x " tuşunda radio komutu varsa
" w " tuşuna basmış gibi olur.Yani "x" tuşu ile ileri hareket eder gibi...
@pc_worm link her ne kadar çalışmasada wakti zamanında tahriden bir üstad böyle böly ebişey yapmış,çöpe mi taşısam depoya mı koysam karar veremedim.Ben depoya koyuyorum gereksizse taşırsınız çöpe.. -
iyi hoj da cafeye gidenlerin hepsi counter oynuyo ben dahil öle bişiy olura bizde oynayamıcaz
-
herkes birnirine karşı kullanılırsa ne olcak
-
Arkadaşlar Bence Böyle Bişeyi Kimsenin Bilgisayarına yapmayın Lütfen Hele Kafecilerinkine yazık Çok Uğraşıyo Adamlar. Kıl Olan Biri Varsa Bişey Demiyorum.
-
gardeş yapıcak başka bişi bulamadınmı.
-
/cmd name (gıcık bi isim)
aha bunu konsoldayken yazın
tabi siz server deilseniz yazın
serveri gıcık edin
annamışsınızdır sanırım
serverin ismini deiştiriyo
daha neler yapılır bunla size ? -
en sinir edicisini yazıyım :))
- cafeye admin modu kurarsın bütün makinalarada admin olarak kendini tanıtırsın ( bunun için bir tane txt dosyası var bilmeyenler için listenserver.cfg ve users.txt ler yeterli olur help kısmındanda adminlerin yetkilerinin hesaplanabileceği bir bölüm var )
__smoke__:computer:131071
a_m_e_l_e:1907:57571
sokamato:1907:131071
babalo:1987:57571
gibi bir users.txt yapıyoruz nick:şifre:yetki seviyesi
bu şekilde yetkileri belirleyip kaydediyorsunuz sonra
adminhelp le yapabileceklerinizi görebilirsiniz
butun cafeyi cıldırt istediğinin nickini değiştir oyundan at, sen iste tokatla, yere göm orda kalsın
cs serverlarında hani zırt pırt cıkan cs anet oynanır filan yazıyor yaa onlardan ve bilimum şekilde yazı yazın renkli filan, duvarlardan gec, ölümsiz ol, uc, mapi değiştir, salak oylamalar yap ve sonuçlarına göre istediğini at nickini değiştir falan filan bi ton ıvır zıvır özellik size işte :)) -
admin modunu nerden bulabilirim dostlar. deli oldum buldum ama çalışmıyor.
-
turkce acıklaması ve kurulumu filan csmerkezinde adminmod diye bir bölüm vardı orda olması lazım
csnation.counter-strike.net bak burdanda definitionları indirebilirsin cok değişik özellikler var mesela şifrelenmiş lan bir oyuna girmek gibi
konsol üzerinden nickini tanıtıp şifreli serverın infosunu aldığında şifrede hop karsında
veya standart komutlarda nickleri sadece llama olarak değiştirebilirsin ama definitionlar istediğin ismi koyma olanağı veriyor
en güzelide oyuncuların üzerlerine yazılar yapıştırabilirsin adamı delirtiyooo
Toplam Hit: 3474 Toplam Mesaj: 9