Cs Source Ban Olayını Nasıl Çözeriz ?
-
Bir tane takıldığım 65 kişilik alman server vardı neyse hergün giriyom 2-3 hafta önce yine girdim ama nasıl bir bug oluştuysa kim vurursa vursun ölmüyordum :D
bende işin zevkini çıkarayım dedim nasıl olsa banlarlar (voteban) gelirim normal şekilde dedim oyuna devam ettim 50 kişiyi öldürdüm 1 kişi bile beni öldüremedi :D
neyse şimdi giremiyorum ip mip ne varsa değiştim nicki değiştim acaba steamhesabımı banlı?
bilgisi olan varmı?
-
steam ile diğer serverlara girebiliyorsun dimi ? ve steam id'in nedir ? steam id ne admin panelden bloklayabiliyor o steam id ile giriş yapamıyosun yüksek ihtimalle öyledir.benimde steam serverım var öyle banladığım cok adam oluyor
-
evet streamid banlanmıştır. süreli yemişsen açılır otomatik. süresiz ise oranın adminiyle irtibata geç olayı anlat unban yapsın :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------evet streamid banlanmıştır. süreli yemişsen açılır otomatik. süresiz ise oranın adminiyle irtibata geç olayı anlat unban yapsın :D
-----------------------------3 hafta oldu a.q :D
votebanla yedim lan :D 16 kişi oy kullandı banlanmam için :D
-
zaten o servera girme ne anlıosun anlamadım. dust2 de 65 kişi deathmatch mı olur. nereye sıktıgını anlamıyorsun :D
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------zaten o servera girme ne anlıosun anlamadım. dust2 de 65 kişi deathmatch mı olur. nereye sıktıgını anlamıyorsun :D
-----------------------------hoca manyak olıuyo lan :D resmen savaşıyosun :D
-
steam_id ne attılarsa banı açılmasını beklemek zorundasın. Yada sunucunun yöneticileriyle iletişime geç belki ban'ı açarlar. Bide alper sana tavsiyem zombie mod lu cs source haritaları vardır onları oyna 50 100 kisilik felan. Feci sarıyoralr hele geceleyin.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------FCN bunu yazdı:
-----------------------------zaten o servera girme ne anlıosun anlamadım. dust2 de 65 kişi deathmatch mı olur. nereye sıktıgını anlamıyorsun :D
-----------------------------hoca manyak olıuyo lan :D resmen savaşıyosun :D
-----------------------------sen bide ice oyna 50 kişiyle :D bomba atıyom 10 kişi ölüyo :D ama acaip sarıyo yemin ediyom :D
-
hacı ben indiriyorum su anda da :D sxe filan gerkiyormu yada baska bişi.
bide ip verirmisin orya girek.
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben indiriyorum su anda da :D sxe filan gerkiyormu yada baska bişi.
bide ip verirmisin orya girek.
-----------------------------Hoca lisanslı kullanıyorum ben benim girdiğim serverlara warez source giremiyo