folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cs Sv Ye Oyuncu Cekme Teknikleri

Cs Sv Ye Oyuncu Cekme Teknikleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Hocalar bildiginoz gibi cs serveri acmistim adi tahribat ( 91. Kuraldan dolayi yarin adi degisecem) benim sv ye oyuncu cekmem lazim genelde aksamlari 10-10 atiyoruz ama az oluyor biraz daha oyuncu lazim neler yapabilrim 

2) sv icin lag yapmayacak plugin lazim bildiginiz guzel plugin var mi link pls

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

cs 1.6 download linki varsa elinde versene bi uğrıyım svye özledim meredi :D

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    Kutikula bunu yazdı

cs 1.6 download linki varsa elinde versene bi uğrıyım svye özledim meredi :D

www.oyunyoneticisi.com/  buyur hocam sv ip de 95.173.173.43 sxe li

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu akşam gireceğim senin sunucuya :D

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

adminler kaliteli olsun, aktif kaliteli oyuncuları da admin yap. son dönemde işler böyle gidiyor çünkü oyuncu kalmadı. cs oynayan kalmadı pek. bi klan aç, bütün adminleri oraya doldur, sürekli orda takılsınlar işte.

csduragindan aldımız bi tane server var şu anda, onu bu şekilde doldurduk. ben uğramıyorum da oynamıyorum da, bitti çünkü.

--

eskiden sadece bi cs serveri degil, komple ip aralığını doldurcak oyuncu kitlesine sahiptim, 212.175.84.84'den 84.120'ye kadar bütün ip adreslerini doldurmuştum. iş kaliteli yönetmekte, ortam yaratmakta bitiyor. şak şuk ban atıp egoistlik yapan yöneticiler olursa olmaz. bizde admin/oyuncu hiyerarşisi yoktu, mümkün olduğunca ban atmamaya çalışıyorduk, küfür dahi serbestti. insanlar bazen oyun oynamaya değil ortamda muhabbet etmeye geliyordu. 7/24'de doluydu. gecenin(sabahın) beşinde full çektiği için giremediğim zamanları biliyorum=)

vakit ayırıcan, kaliteye ve ortama önem vericen. adminlerini dikkatli seçicen, klan kuracaksan da o klana 5 veya 6dan fazla kişi almıcan. adminlikleri de parayla satmıyorduk kaliteyi düşürmemesi için. bağış topluyorduk.

eskiden olay buydu. 2009-2012 yılları arasında uğraşmıştım. 

anarsistherif tarafından 30/Ara/14 18:26 tarihinde düzenlenmiştir

=)
Toplam Hit: 555 Toplam Mesaj: 5