Cs Yardım Ping ??
-
pingden mi kaynaklanıyor tam olarak bilmitorum ama pingim 70 80 arsı oluyor ama bi zamandan sonra oyun donuyor connecting problem yazıyor neden olabilir acaba.. ?
-
modeminden kaynaklanan sorun nedeniyle bağlantın kesiliyor sürekli. aynı sorunu bende yaşadım, bastım parayı aldım yeni modemi, sorunsuz çalışıyor şimdi.
yeni bir modem al olsun bitsin. garantisi varsa değiştirebilrsin.
-
hayır hocam ne pingden ne de modemınden..
Bu sorunun çok çeşitli varnasyonu vardır lakin en geneli ve olması en muhtemeli oynadıgın serverlardan dır..
peki bu neden olar ? 1-)Server makıneesi bi sekilde kapanmıstır (ki çok nadir olar,Sxe sürümünde güncelleme vardır server güncellemeyi yapmak için kapanmıstır )
2-)Serverın kiralanma süresi dolmus ve sıradakı ayın aprası yatırılmadıgı için erişime kapanmıstır
3-)Sxe sürümünde güncelleme vardır.Server güncellemeyi yapmıs fakat sen yapmmamıssındır..Bu durumda yapılacak en güzel iş.. Beklemektir :D
Ama bos bos beklemektense konsola /exit yaz oyundan tamamen cık hatta pc yi yeniden başlat (gerekli değil sadece hatanın onarılmasını beklemek için sen istiyosan nette sörfte yapabilirsin ama cs den kullıyen çık /exit yazıp konsola sonra sxe yi kapatıp tekrar aç derim ben ki senden kaynaklanan hiçbi hata olmasın.Zira oyundan cıkıp sxe yi akapatmadan tekrar girersen yine aynı sorunu alırsın serverlarda ;)edüt: Bu arada imzana bayıldım hojam :D
-
bahsedilen sorunu ya ben yanlış anladım ya üstteki arkadaş.. bu sorun, belli bir süre, mesela 20, 25 dk gibi oyunda normal oynarken bi anda connection problem vermesi, ardından retry ile tekrar girdiğinizde isminizin başına (1) geldiği ve aynı zamanda serverda aynı anda iki isminizin olduğu sorun değil mi?
eğer benim anladığım gibiyse sorun modemdedir.. çünkü aynı anda diğer bütün oyuncular serverda oyuna devam etmektedir. serverda harita değişimi veya herhani sıradışı bi olay yoktur, hatta farklı bir modemle deneyip bunu teyit edebilirsiniz. ben bu sorunu yaşadım, sürekli connection problem, ardından retry ile bağlandığımda ismimin başına 1 gelmesiydi. aynı serverda şu an hiç bi sorun yaşamıyorum.
-
evet bi müddet oynuyorum.. donuyor sonra connecting problem yazıyor.. sağolun tavisyeler için..
-
rate ayarlarınıda bi kontrol et ping düşer :D
