folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Cs Yardım Ping ??

Cs Yardım Ping ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    pingden mi kaynaklanıyor tam olarak bilmitorum ama pingim 70 80 arsı oluyor ama bi zamandan sonra oyun donuyor connecting problem yazıyor neden olabilir acaba.. ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carpuss
    carpuss's avatar
    Erkek

modeminden kaynaklanan sorun nedeniyle bağlantın kesiliyor sürekli. aynı sorunu bende yaşadım, bastım parayı aldım yeni modemi, sorunsuz çalışıyor şimdi.

yeni bir modem al olsun bitsin. garantisi varsa değiştirebilrsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

hayır hocam ne pingden ne de modemınden..

Bu sorunun çok çeşitli varnasyonu vardır lakin en geneli ve olması en muhtemeli oynadıgın serverlardan dır..

peki bu neden olar ? 1-)Server makıneesi bi sekilde kapanmıstır (ki çok nadir olar,Sxe sürümünde güncelleme vardır server güncellemeyi yapmak için kapanmıstır )

2-)Serverın kiralanma süresi dolmus ve sıradakı ayın aprası yatırılmadıgı için erişime kapanmıstır

3-)Sxe sürümünde güncelleme vardır.Server güncellemeyi yapmıs fakat sen yapmmamıssındır..

Bu durumda yapılacak en güzel iş.. Beklemektir :D

Ama bos bos beklemektense konsola /exit yaz oyundan tamamen cık hatta pc yi yeniden başlat (gerekli değil sadece hatanın onarılmasını beklemek için sen istiyosan nette sörfte yapabilirsin ama cs den kullıyen çık /exit yazıp konsola sonra sxe yi kapatıp tekrar aç derim ben ki senden kaynaklanan hiçbi hata olmasın.Zira oyundan cıkıp sxe yi akapatmadan tekrar girersen yine aynı sorunu alırsın serverlarda ;)

edüt: Bu arada imzana bayıldım hojam :D

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carpuss
    carpuss's avatar
    Erkek

bahsedilen sorunu ya ben yanlış anladım ya üstteki arkadaş.. bu sorun, belli bir süre, mesela 20, 25 dk gibi oyunda normal oynarken bi anda connection problem vermesi, ardından retry ile tekrar girdiğinizde isminizin başına (1) geldiği ve aynı zamanda serverda aynı anda iki isminizin olduğu sorun değil mi?

eğer benim anladığım gibiyse sorun modemdedir.. çünkü aynı anda diğer bütün oyuncular serverda oyuna devam etmektedir. serverda harita değişimi veya herhani sıradışı bi olay yoktur, hatta farklı bir modemle deneyip bunu teyit edebilirsiniz. ben bu sorunu yaşadım, sürekli connection problem, ardından retry ile bağlandığımda ismimin başına 1 gelmesiydi. aynı serverda şu an hiç bi sorun yaşamıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    evet bi müddet oynuyorum.. donuyor sonra connecting problem yazıyor.. sağolun tavisyeler için..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    rate ayarlarınıda bi kontrol et ping düşer :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
Toplam Hit: 916 Toplam Mesaj: 6