CS4 Hotlife Tek Link Lazım
-
Beyler cs5 indirdim 64 bit olduğundan kuramadım bir türlü cs4 32 bitte çalışıyormuş ben aradım bulamadım tek link bir türlü varsa
bilen gören verebilirmi crackli olursa daha makbulede geçer:)
-
Cs5 32 bitte çalışıyor daha doğrusu bende çalışıyor. Ben burdan indirmiştim; (torrent)
http://isohunt.com/torrent_details/184728933/photoshop?tab=summary
-
Hocam eminmisin ben indirdim bi o kadarda uraşıp kurdum en son dk.da bize golü attı:)
Ben eşşeği sağlam kazığa bağlayım diyorum bu sefer dreamin 32de çalıştığında şaibe yok.
Ama onuda arıyorum tarıyorum yok adobe assitani geliyor sürekli oda yoğunluktan heralde bi türlü dowland etmiyor..
-
cs5 32 bitte çalışıyor. isoyu direk okuttuysan kurmaz ama öyle. isoyu winrarla çıkart öyle kur bir de...
-
Ben pek anlamıyorum hocam isoyu nasıl yapıcağım bi anlatırmısın..
-
HackerGenC bunu yazdı:
-----------------------------
Ben pek anlamıyorum hocam isoyu nasıl yapıcağım bi anlatırmısın..
-----------------------------winrar kuruluysa sağ tıkla iso dosyasına extract here ya da türkçeyse buraya çıkart de sonra setup'ı çalıştır.
-
teamwiew wersem halledermisin hocam.
-
Hacı isoyuda indirdim biraz daha açık anlatırsan sanırım çözücem:)
-
HackerGenC bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı isoyuda indirdim biraz daha açık anlatırsan sanırım çözücem:)
-----------------------------çözdündü bilmiyorum ama, daemon tools basit bir program nette de resimli anlatımları var, o iso dosyası ile kalıbtan sanal disk olurturcan..
-
Ah be kardeşim var ben yapamamak:)
O dediğin programıda indirdim ama bir türlü beceremedim bana yardım edicek bir arkadaş varmı herşey tamam sadece sanal disk oluşturup 32. bitte çalışmasını sağlayacak bir yiğit lazım:)