Css Kopyalayan Eklenti
-
Firebug veya Chrome Dev Tool ile sectigim div'e sag tikladigimda css kopyala ozelligi de olsa guzel olur diye dusundum bu araclarda bu ozellik yok, secilen div icindeki tum elementlerin csslerinide kopyalayacak.
Bildiginiz css kopyalama ozelligi olan bi eklenti varmi ?
-
Chrome için
Öğeyi denetle, sağ tarafta o elementin stil betiğinin css satır numarasını ve css satır linkini görürsün. Ona tıklayıp ilgili satıra gidebilirsin. Oradan kopyala yapıştır.
-
override bunu yazdı
Firebug veya Chrome Dev Tool ile sectigim div'e sag tikladigimda css kopyala ozelligi de olsa guzel olur diye dusundum bu araclarda bu ozellik yok, secilen div icindeki tum elementlerin csslerinide kopyalayacak.
Bildiginiz css kopyalama ozelligi olan bi eklenti varmi ?
onu bilmesem konuyu acmazdim hocam :)
div sag tikladiginda Copy as HTML, Edit as HTML var bide Copy as CSS olsa diyorum
override tarafından 01/Oca/13 19:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Chrome developers'a feedback gonderdim bakalim ekleyeceklermi :|
-
kopyalayacağın css dıvının ustunde sağ tuş yap dublicate de
-
turkcell bunu yazdı
kopyalayacağın css dıvının ustunde sağ tuş yap dublicate de
hacim 5 dk dir ariyorum bulamadim o duplicate'i nerde o tam olarak sag tikda cikmiyor
-
-
turkcell bunu yazdı
dw deymis meyersem :) saol hocam da bana tarayici ustunde lazim mesela begendigim bi menu css yi 2 tikda almak istiyorum bunu css file dan yada chrome dev tool dan da kopyalayabilirim ama bunlari yaparken ugrastirdigi icin pratik bir yol ariyorum.
-
-
turkcell bunu yazdı
gid biraz hava al hocam sen :)