Css Kopyalayan Eklenti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Firebug veya Chrome Dev Tool ile sectigim div'e sag tikladigimda css kopyala ozelligi de olsa guzel olur diye dusundum bu araclarda bu ozellik yok, secilen div icindeki tum elementlerin csslerinide kopyalayacak.

Bildiginiz css kopyalama ozelligi olan bi eklenti varmi ?

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Chrome için

Öğeyi denetle, sağ tarafta o elementin stil betiğinin css satır numarasını ve css satır linkini görürsün. Ona tıklayıp ilgili satıra gidebilirsin. Oradan kopyala yapıştır.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek
    override bunu yazdı

Firebug veya Chrome Dev Tool ile sectigim div'e sag tikladigimda css kopyala ozelligi de olsa guzel olur diye dusundum bu araclarda bu ozellik yok, secilen div icindeki tum elementlerin csslerinide kopyalayacak.

Bildiginiz css kopyalama ozelligi olan bi eklenti varmi ?

onu bilmesem konuyu acmazdim hocam :)

div sag tikladiginda Copy as HTML, Edit as HTML var bide Copy as CSS olsa diyorum

override tarafından 01/Oca/13 19:21 tarihinde düzenlenmiştir

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

Chrome developers'a feedback gonderdim bakalim ekleyeceklermi :|

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kopyalayacağın css dıvının ustunde sağ tuş yap dublicate de

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek
    turkcell bunu yazdı

kopyalayacağın css dıvının ustunde sağ tuş yap dublicate de

hacim 5 dk dir ariyorum bulamadim o duplicate'i nerde o tam olarak sag tikda cikmiyor

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://prntscr.com/nw2qr

char ılkUnluyuBul(char a[10]) { char Unluler[] = { 'a', 'ı', 'o', 'u', 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 9;i++) for (int j = 0, j < 7; j++){//7 olmasının sebebebi 6 harfli bir sözcük girmişti yanlış hatırlamıyorsam if (a[i] == Unluler[j]){ return a[i]; } } bool UnluIncemi(char a){ char InceUnlu[] = { 'e', 'i', 'ü', 'ö' }; for (int i = 0; i < 4;i++) if (a == InceUnlu[i]) return true;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek
    turkcell bunu yazdı

dw deymis meyersem :) saol hocam da bana tarayici ustunde lazim mesela begendigim bi menu css yi 2 tikda almak istiyorum bunu css file dan yada chrome dev tool dan da kopyalayabilirim ama bunlari yaparken ugrastirdigi icin pratik bir yol ariyorum.

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkcell
    turkcell's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=4fpIT9iBBdM

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Erkek

gid biraz hava al hocam sen :)

g͇̫͛͆̾ͫ̑͆l͖͉̗̩̳̟̍ͫͥͨ
Toplam Hit: 1073 Toplam Mesaj: 10