Ctrl+Herhangi Bir Tuş A Mail / Kelime/ Cümle Atamak
-
saygıdeğer arkadaşlar ctrl+birtuş kompnasyonu ile kelime cümle yada mail atamak mümkünmüdür bilgisi olan arkadaş varmı?heryere mailimi yazmaktan bıktım örneğin ctrl+ş ye basayım direk örnek@hotmail.com yazsın bana böyle birşeyden haberi olan varmı ?
-
Ctrl c + ctrl v?
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Ctrl c + ctrl v?
-----------------------------adam ctrl+ V de şifresini tutuyorsa?
-
Heima bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
Ctrl c + ctrl v?
-----------------------------adam ctrl+ V de şifresini tutuyorsa?
Haklısın usta. Birinden feragat edecek artık. :) -
hocam al bi logitech g klavyelerden, hele bide tasarımcıysan varya ne gidiyor bi bilsen. 36 tane tuş var. istediğine istediğini yaptırtıyorsun. bi siteye üye olmam 5 sn sürüyor. :)
-
ctrl+c ve +v her dakka değişiyo bende benm istediğim oyle bi kısa yol olsun ki orda hep mailim kalsın mükkemmel bi fikir ama nasıl yapıcam bilmiyorum :D usta laptop kullnıyorum klavye mi taşıyım yanımda ?.d
-
Liebevoll bunu yazdı:
ctrl+c ve +v her dakka değişiyo bende benm istediğim oyle bi kısa yol olsun ki orda hep mailim kalsın mükkemmel bi fikir ama nasıl yapıcam bilmiyorum :D usta laptop kullnıyorum klavye mi taşıyım yanımda ?.d
-----------------------------makro programları vardı hocam. bi araştır istersen. tam emin değilim ama. macro diye geçyior sanırsam.
-
Sizde Internet sitelerinde salak salak sorular içeren Formları doldurmaktan illallah diyorsanız bu program tam size göre... Tek yapmanız gereken şey ekranın köşesinde açılan programdan browserınıza yazmak istediğiniz şeyi sürüklemek....
http://www.tahribat.com/exdownload.asp
-

-
garga bunu yazdı:
Sizde Internet sitelerinde salak salak sorular içeren Formları doldurmaktan illallah diyorsanız bu program tam size göre... Tek yapmanız gereken şey ekranın köşesinde açılan programdan browserınıza yazmak istediğiniz şeyi sürüklemek....
http://www.tahribat.com/exdownload.asp
dostum bu programı indirdim ama işe yaramıyor sürüklüyorum örneğin facebook'a ama olmuyo atmıyo yani.. :S