Çukurova İngilizce İşletme Bölümü
-
merhaba arkadaşlar çukurova ingilizce işletme bölümü hakkında bilgisi olan varmı önü açık bir bölüm mü?
-
Fakülte binası kampusun en güzel yerlerinden birinde ve göl manzaralıdır. Hocaları sağlamdır. Oradan mezun ve iyi işlerde çalışan bir sürü arkadaşım var.
Sen neyi merak ediyorsun?
-
hacı bölümün kızlarının taşıdığı makyaj setiyle bütün kampüsü boyarsın :D kampüsün en güzel yerinde kafesi ayrı bir güzeldir. geceleri apayrı bir güzel bölüm hakkında konuşmaya gelirsek sen sen ol çukurova da okuma ;)
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hacı bölümün kızlarının taşıdığı makyaj setiyle bütün kampüsü boyarsın :D kampüsün en güzel yerinde kafesi ayrı bir güzeldir. geceleri apayrı bir güzel bölüm hakkında konuşmaya gelirsek sen sen ol çukurova da okuma ;)
-----------------------------neden çukurovanın nesi var bende orayı yazmayı düşünüyorum
Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 18:35'da dead_march tarafından düzenlendi. -
orayı yazmayı düşünüyorumda
-
beni özellikle görmezdenmi geliyonuz kaç konudur crafty yazdığın şey hakkında bi soru sordum turkba sanada özel mesaj attım
-
Turkiye'nin en guzel universitesi, manzara muthis. iktisadi idari bilimlerin hatunlarida iyidir, benim tipim degildir ama sadece yuzu saci bakimli alt takimi yag selulit dolu hatunlar sonucta :D ...neyse egitimi falan iyidir. kampus dort dortluk bir yerdedir. kisin gotun donmaz soguktan ama yaz okuluna kalirsan "allah kitap kufur etmek" kalibina girersin o sicaklarda. adana iyidir candir, hayat ucuzdur falan, sehir buyuktur, kampusten bakarsin karsidaki daglara kar yagar ama o kar hicbir zaman yasadigin kente dusmez, arkanda deniz vardir, iyidir yani :) bosuna 2.universiteyi okumuyoruz cukurovada :D
-
türkiyenin en iyi üniversitelerinden birisi mezun oldugun zaman işşizlik oranı neredeyse yok tabiki de ingilizce sular seller gibi üstüne
rusça italyanca ve arapça öğrenmen
ekstra olarak dış ticaret eğitimi alman
sonra mezun olur olmaz en az 3 yıl tecrüben olması
askerlikle ilişkin olmaması durumunda kesınlıkle ıssız kalmazsın :)
-
cukurova bunu yazdı
Fakülte binası kampusun en güzel yerlerinden birinde ve göl manzaralıdır. Hocaları sağlamdır. Oradan mezun ve iyi işlerde çalışan bir sürü arkadaşım var.
Sen neyi merak ediyorsun?
o değil de usta sen nerelerdeydin ya? Banlanmıştın sanırım en son? Özlemişim seni :)