folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cumhurbaşkanı Ve Seçimler

Cumhurbaşkanı Ve Seçimler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    arkadaşlar az önce tamamlanan meclis oylamasıyla 5+5 yıl görewde kalıcak olan cumhurbaşkanını artık halk seçecek bağımsızlarda seçmen pusulasına yazılacak ve seçimler 4 yılda bir yapılacak eğer cumhurbaşkanı sezer veto etmesse tabi. kanunlar rekor katılımla sonuçlanmış sizin görüşleriniz nelerdir. aday olarak cumhurbaşkanımız kim olmalıdır ??

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    valla beence pekte doğru bişey değil bu 5+5 yöntemi..
    valla halk seçerse bence tayyip'i seçer ve tayyip'te alın halka seçtirdik susun artık der olur biter... bi güzel susturulmuş oluruz.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    sacma bence daha nufusumuzu adam akilli sayamioruz nereye secim iki de bir ?

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    sagopa05 bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla beence pekte doğru bişey değil bu 5+5 yöntemi..
    valla halk seçerse bence tayyip'i seçer ve tayyip'te alın halka seçtirdik susun artık der olur biter... bi güzel susturulmuş oluruz.
    -----------------------------

Evet aynen öyle olursunuz canım kardeşim.Eti topu 3-5 Milyonun seçimiyle 40Milyonun seçimi bir olmaz.Halk ne derse o olur sizin istediğiniz olmaz ! En büyük güç halktır [ Gerçi en çok ezilende halktır ama.. ] Sonuçta halk bunu istiyorsa bu olur kendini buyuk çoğunlukmuş gibi sanma nedenin nedir ? Yok bide boyle laflar edince akpci falan diyonuz ona kıl kapıyom.Ya kardeşim halk kımı ıstıyorsa onu seçer sanane ! Sanki halkın buyuk kısmını olusturan senın dusuncenmiş gibi konusuyosun oysaki sende kendin söylüyosun halk seçerse akpyi seçer diye.Ya nerden açtınız yıne bu derin konuları yaa yazmıyorum bıda a.Q istediğiniz kadar saçmalayın.

Troubles'll come & they'll pass
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

Valla

bnece h halk malk

hikaye. önemli olan yukardakilern beğenmesidir.

beğenemsinlerde biri kalkıp cumhurbaşkanı olsun

bakın bakalım ne kadar sürede oluor. gerçi halk seçmeye kalksa darbeyle geri gelir :)

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

bu saatten sonra darbe yapanında, yapacak olanında, yapmayı düşüneninde (aklından bile geçirenin) destek vereninde taaaa anuna çakıyım.  muz cumhuriyetini geçtik afrika ülkelerinde bile darbeciler nefretle kınanıyor bi ton masum insan ölüyo be

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
         Askeri z*kinde sallayanlar,adam yerine koymayıp muhtıra geldiğinde öteye beriye kaçışanların;cahil ve peşpeşci seçmenlere çeyrek altın karşılığı,oy verdireceği meclis kararıdır.
         Bir partiye sığınılarak yapılan bir siyasetin ve satılmış medyayayla probagandası yapılan adayın ne kadar bağımsız ne kadar tarafsız olacağının şansa verildiği anlardan biri olacaktır.
         Hatırlatırım şu an ki zihniyetin içinden bir şahıs* Cumhuriyete karşı isyan başlatan bir dedenin torunu seçim yapılamadığı için geçici Cumhurbaşkanı olacaktı:PHakkı olduğunu söylüyordu ayrıca :P.Sizce yapılan hatalarımızı 5-7 yılla ödemek bu ülke için ne kadar sağlıklı olabilir:P.Şansa bırakılacak iş değil.Cumhurbaşkanını Cumhuriyetin silahlı bekçileri seçmelidir.Bence tabi ki :P

iyi biri değil... TBT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Cumhur'u bizim seçmemiz güzelde, 5+5 ileriye dönük bi hükümet planı..25 yaş bunun temeli...Şimdi kendi adaylarını sokacaklar,ne olsa gerekli alt yapı tamam,yıllardır halkın gözünü yiyecek-giyecek yardımıyla boyadılar..Şu tbt'dekiler neyin ne olduğunu biliyo ama 1 çuval un yardımına 5 yıl oyunu satacak kadar cahil ve muhtaç vatandaşlarımız var bu ülkede,hemde milyonlarca...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

bu ısın seyı cıktı usta Musket in ınadına ben aday olcam heee :)

kım ne yapacagını ne dusuncegını sasırmıs durumda sımdı kı bu son durum ıyı yada kotu hıcbırsey dıyemıyorum artık

mimi " yim ben ...
Toplam Hit: 1211 Toplam Mesaj: 9