Cümle Harf Harf Nasıl Ayrılır ? (Photoshop)
-
Photoshopta bir gif hazırlayacağım. Bunun için harfler sırayla tek tek gelecek. Fakat cümle uzun olduğu için, cümleyi yazıp. Harf harf layerlara dönüştürme imkanım yok mu ?
Firework'ta yapılabiliyor. Oradan biliyorum.
-
harfleri rasterize layer yap ctrl + x ardından ctrl + shift + v ile aynı yerine kes koy
-
tek tek ekle copy ekle tamam copy ekle tamam böylede kolay geliyor bana
-
Daniel-Koo bunu yazdı
harfleri rasterize layer yap ctrl + x ardından ctrl + shift + v ile aynı yerine kes koy
Teşekkürler, fireworks daha basit kalıyormuş :D
-
zone bunu yazdı
Onu yapmasını zaten biliyorumda, cümle 400-500 harf'e yakın belkide fazla. Tek tek eklemeye ne dersin ? :D
-
otocu bunu yazdızone bunu yazdı
Onu yapmasını zaten biliyorumda, cümle 400-500 harf'e yakın belkide fazla. Tek tek eklemeye ne dersin ? :D
e abi kolay olmayacak heralde o kadar da :D öyle düşünüyorsan ayrı..
ne tasarımlar var ne uzun zaman sürüyor o yüzden bana normal geliyor artık ;)
ayrıca 400 kelime 200 sn falan demek o kadar kim bekleyecek bakmak için hızlı yapmayı düşün derim.. hadi süreyi kısalttın desek bu seferde pek iyi görünmeyebilir.. he daktilo gibi çatır çatır yazılan bir gif ise 1/4 saniye desek o da 100 sn demek .. uzun süre pek bakılmıyor bir görsele yani onu demek istiyorum .. tabi sana kalmış ben tavsiye babından diyorum
zone tarafından 05/Ağu/13 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
zone bunu yazdıotocu bunu yazdızone bunu yazdı
e abi kolay olmayacak heralde o kadar da :D öyle düşünüyorsan ayrı..
ne tasarımlar var ne uzun zaman sürüyor o yüzden bana normal geliyor artık ;)
Başladım hayırlısı buda biter :)