Çüqsüz Realkurd :P
-
<BuZuL> h
<BuZuL> hiyaytttt
<BuZuL> ben holy
<BuZuL> holy one
<BuZuL> güç bende
<BuZuL> :D
<ReaL_KurD> asıl ben holy
<ReaL_KurD> :D
<BuZuL> yalan atma lan
<BuZuL> benim
<BuZuL> m.q
<ReaL_KurD> hassiktir lan
<ReaL_KurD> ben bu kanala
<ReaL_KurD> HolyOne nickiyle girmiş adamım
<FireX> siktirin gidin gavatlar
<BuZuL> gel lan sikleri
<FireX> benim
<BuZuL> yarıştırcaz
<FireX> :D
<ReaL_KurD> :d
<BuZuL> hangimizinki
<BuZuL> uzunsa
<BuZuL> o holyone
<ReaL_KurD> :D:D::D
<BuZuL> tamamı lan
<BuZuL> ?
<BuZuL> çıkar yarakları
<ReaL_KurD> olm yok ( lütfen buraya dikkat. yok dedi arkadaş)
<BuZuL> zuhauahauhauha
<ReaL_KurD> git kendi yaşında adam bul
<BuZuL> işte
<BuZuL> gördünüz
<FireX> ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<BuZuL> lam<FireX> ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<BuZuL> lam
<FireX> ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<ReaL_KurD> benim yaşımda benden uzun çüklşüsü yok
<BuZuL> işteee
<BuZuL> <ReaL_KurD> git kendi yaşında adam bul
<BuZuL> olm
<BuZuL> yok dedi
<BuZuL> valla
<FireX> işte benimki
<FireX> en uzun
<BuZuL> yazıom lan
<ReaL_KurD> HolyOne nickiyle girmiş adamım
<BuZuL> geyik bölümüne
<ReaL_KurD> :D:D:d
<ReaL_KurD> bunu da yaz
<BuZuL> şerefsizim yazıom
<BuZuL> geyik bölümüne
<ReaL_KurD> yaz a.q.
<ReaL_KurD> D:
<BuZuL> çüksüz ReaL_KurD
<BuZuL> die
<BuZuL> :D,<ReaL_KurD> sora kız kalmasın sitede
<ReaL_KurD> :d
<FireX> bizimki yaraklığa terfi etmiş olm :D
<BuZuL> :))))
<FireX> seninki çükmü la hala
<ReaL_KurD> doru diyo firex
<ReaL_KurD> yok olm yarak
<BuZuL> çüq dio a.k ya
<BuZuL> pipi deseydin
* Çıkan: ReaL_KurD (Yuzuk-4@ReaL_KurD.user.tahribat.com) (Tahribat.Com)
<BuZuL> kaçtı
<BuZuL> zuhauhaauhauh
<BuZuL> küçük geldi tabi
<BuZuL> durun la ben bunları bi yapıştıram
<FireX> hadi beyler bende gidiyorum
<FireX> bye
* Çıkan: FireX (FireX@FireX.user.tahribat.com) (Tahribat.Com)
<Athzai_Khaine> bye :Dabi herşey ortada real travesti çıktı :)))))
-
Arkadaşlar kızlar okuyamayacak mı bi yeri ya
Ayıp ama :( Ne kötü şeysiniz
-
Valla bundan iyisi oLmas :))) HariKa :D BüLLüq yarısı :D
-
fıstık iyide ben ne yapayım oquma sende o zaman :) hadi okudun diyelim nie cevap yazıon o zaman :))
-
leeyynnnn hipi kılıklı adam ol lann bayanlar var burda a4tech in lakabını bana takmaya utanmıon mu :D
-
ehueuheuhe sittir lan real baksana oraya yok lan demişsin. gercekleri saptırma lütfen
-
güzel diyalog, kızların okumasida tartışılır amaaaa depiştirme varsa ben varım :p