Curl Login

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    arkadaşlar uptimerobot sitesine login olup veri çekmek istiyorum curl ile aram pek iyi değil birkaç şey denedim fakat bana bastığı tek sonuç;

    HTTP/1.1 200 OK Date: Sat, 27 Apr 2013 10:47:53 GMT Server: Microsoft-IIS/6.0 X-Powered-By: ASP.NET Content-Length: 4 Content-Type: text/html Set-Cookie: ASPSESSIONIDSSARBTQS=IHEGDLLBBHJNFDOIACOGLPFG; path=/ Cache-control: private true

    oldu.

    Post adresi : http://www.uptimerobot.com/includes/dml/userDML.asp?action=loginUser

    P
    ost içeriği : signInEmail=email adresi&signInPassword=şifre&userRememberMe=0&Submit=Sign-In

    Bu veriler ile nasıl login olabilirim ?


    Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek

    http://forum.ceviz.net/php/54816-curl-login-olmak-isteyenler-vardi.html

    <?php
    $mail = "mail adresi";
    $pw = "sifre";
    $postfields = "signInEmail=$mail&signInPassword=$pw&userRememberMe=0&Submit=Sign-In";
    $ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_COOKIEJAR, "/tmp/cookie");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "http://www.uptimerobot.com/includes/dml/userDML.asp?action=loginUser");
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, "$postfields");
    curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    ?>

    agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    Yok hocam login olamıyorum. Cookie ye yazdığı false.

    # Netscape HTTP Cookie File
    # http://curl.haxx.se/rfc/cookie_spec.html
    # This file was generated by libcurl! Edit at your own risk.

    www.uptimerobot.com FALSE / FALSE 0 ASPSESSIONIDSSASDRRT ECCBFHNBFBGJJJDBMKMIAKNE

    Maresca tarafından 27/Nis/13 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

    Gel bili bili gates
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    UP


    Gel bili bili gates
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Haziran/2007
    Erkek

     

    ..
    curl_exec($ch)
    curl_setopt
    ($ch, CURLOPT_URL,'http://login_olduktan_sonraki_sayfa'); curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPGET,1); curl_exec($ch);

    login olduktan sonra curl u kapatmadan devam ediyosun.

    ama o çıktıyı tam anlamadım netcsape falan diyor agentdan dolayı olabilir sanırım.

     

     

    $agent ="Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US) AppleWebKit/A.B (KHTML, like Gecko) Chrome/X.Y.Z.W Safari/A.B.";
    curl_setopt($ch, CURLOPT_USERAGENT, $agent);

    ekleyip dene olmazsa anlayan biri gelir. ben jpegleri çekmede kullanıyorum sadece cURL u. fazla hakim değilim.

     

    Hybris tarafından 27/Nis/13 14:41 tarihinde düzenlenmiştir

    agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mayıs/2012
    Erkek

    http://www.uptimerobot.com/api.asp#getMonitors

    apileri kullanarak hallettim neyse :) ama yinede login olup bir sayfadan veri çekmeye karşı ilgim var bilen biri yazarsa iyi olur.


    Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Eylül/2010
    Erkek

    Cizdireyim. Bana da lazim boyle birsey. 


    Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 1686 Toplam Mesaj: 7