Cursor Reseter
-
https://dosya.co/ddvi6mf8cvxr/cursorreset.exe.html
Alanlara şey yazmanıza gerek yok tabi kendiniz manuel İd vb. bir bilgi girmek istemiyorsanız.
Cursor'dan çıkış yapıp, kapatın.
Programı çalıştırıp patch butonuna tıklayın.
yeni üyelikle giriş yapın.0.45.11 sürümünde aktif çalışmakta.
kUz3y tarafından 14/Şub/25 23:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Demo süreyi mi resetliyor yani? Şahane :) Ücretli aldım bunu da windsurf'u da :D
-
Sanırım artık çalışmıyor. Aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
Unauthorized request. IL Copy request ID User is unauthorized -
ProTogi bunu yazdı
Unauthorized request. IL Copy request ID User is unauthorizedcursor hangi versiyon ?
patch yaptıktan sonra yeni mail ile üyelik oluşturup giriyor musun ?
kUz3y tarafından 19/Şub/25 07:01 tarihinde düzenlenmiştir -
kUz3y bunu yazdıProTogi bunu yazdı
Unauthorized request. IL Copy request ID User is unauthorizedcursor hangi versiyon ?
patch yaptıktan sonra yeni mail ile üyelik oluşturup giriyor musun ?Version: 0.44.11
Path yapıktan sonra yeni mail ile üye olup giriş yapıyorum, olmuyor. fakat temp mail ile demedim belki ondan dolayı problem olmuş olabilir. Daha öncesinde outlook mail ile yapıyordum oluyordu. -
ProTogi bunu yazdıkUz3y bunu yazdıProTogi bunu yazdı
patch yaptıktan sonra yeni mail ile üyelik oluşturup giriyor musun ?Version: 0.44.11
Path yapıktan sonra yeni mail ile üye olup giriş yapıyorum, olmuyor. fakat temp mail ile demedim belki ondan dolayı problem olmuş olabilir. Daha öncesinde outlook mail ile yapıyordum oluyordu.0.45.11'e geç
-
kUz3y bunu yazdıProTogi bunu yazdıkUz3y bunu yazdıProTogi bunu yazdı
Path yapıktan sonra yeni mail ile üye olup giriş yapıyorum, olmuyor. fakat temp mail ile demedim belki ondan dolayı problem olmuş olabilir. Daha öncesinde outlook mail ile yapıyordum oluyordu.0.45.11'e geç
Yükledim, ama yine olmadı.