Custom Rom İhtiyacı
-
Annemin tv izlediği ama tv+'ın yüksek android sürümü istemesinden dolayı custom rom ihtiyacı doğdu. Samsung galaxy tab a sm-T550 uygun yükleyebileceğim rom hangileri ?
-
Yalnız romda Google yok. APK'ları dışarıdan indirip yüklemen gerekiyor.
-
Selam,
Bende eski bir cihaz var bunu ayağa nasıl kaldırırız? Mecool M8s Pro TV BOX markayı destekler mi? Oyun konsolu gibi birşeyde yapabilirim. -
mkyb bunu yazdı
Yalnız romda Google yok. APK'ları dışarıdan indirip yüklemen gerekiyor.
Kurdum bunu uygulamayı açıyorum sistem çöküyor. Olmadı kısmet değilmiş sağolasın.
-
Atlas bunu yazdı
Annemin tv izlediği ama tv+'ın yüksek android sürümü istemesinden dolayı custom rom ihtiyacı doğdu. Samsung galaxy tab a sm-T550 uygun yükleyebileceğim rom hangileri ?
bu custom rom olayı 1 senedır bitti google play e almıyor artık gapps yuklsende almıyor
istersen tableti and 16 yap gapps yukle google servıslerı olsun ama gene senı ıcerı almıyor (kesin bilgi degil ama son denedıgım 4-5 farklı tablet den sonra daha almıyorum bu tarz işi)
-
kady bunu yazdıAtlas bunu yazdı
bu custom rom olayı 1 senedır bitti google play e almıyor artık gapps yuklsende almıyor
istersen tableti and 16 yap gapps yukle google servıslerı olsun ama gene senı ıcerı almıyor (kesin bilgi degil ama son denedıgım 4-5 farklı tablet den sonra daha almıyorum bu tarz işi)
Evet sağlıklı değil şuan için, google harbiden bitirmiş gözüküyor.