CVV ?
-
Arkadaslar,
CVV hakkinda bilgi ariyorum. CVV"yi gosteren software ya da algoritmasi hakkinda bilgi.
Calistigim sirkete yazdigim software"de kullanacagim. Luhn yontemiyle cc verification"ini tamam, AVS icin banka ile database baglantisini da kurdum, address check yapabiliyorum. Eger CVV verificationi da yapabilirsem saniyorum buyuk olcude fraud transaction"larin onune gecmis olacagiz.
Patron, hergun calinti cc ile gelen zencilerden bikmis durumda.
Isin ucunda yilbasinda Turkiye tatili var...
Please help...
mrcradler@hotmail.com -
Sana Bir böcek versem benim için Post makinasına bağlarmısın. Eğer bağlamayacaksan güle güle.
O zencilerdede ne bilgi vardır şimdi olum ne oluyor size ülkemize sıcak dolar girişi yapıyorlar kapamasana önlerini akıllı ol biraz banka nasıl olsa paranızı vermiyormu, bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar. halla halla.
be sübhanallah.
Senin patron tokmu yemiş? ha sen türkiye tatili yapacaksın ondan ayıp be. pes doğrusu. biz bunların peşindeyiz sen se yanlış adreste hemde hackerlerden yardım istiyorsun ekmeğimizlemi oynayalım yani,
yada dostum galiba ben tam olarak seni anlamadım konuyu biraz daha açsana.
-
cvv nin nasıl cözüldüğünü arıyorsan
www.realhackers.net den desertsun dostumun yaptığı programı indirebilirsin..Bu programla cvv bulabilir state kontrolü yapabilir cc lerde doğruluk kontrolü yapabilirsin..
-
1 sene once acilmi$ ba$liklara cevap yazmak da guzel olsa gerek :)
-
Pardon Miss Ehhm ehhmm kem küm Bunu kim yazdı bauaraya bir senedir burda ne işi var he gladio yoksa sen tuzak olsun diye anlaşmalı koydutttun buraya. hııııııııııııı seni seni,
Renegade Üstat Vallaha bu duruma ben sebep oldum bilmem harakirimi yapsam acaba
.

-
sene 2007 :( ve bana cc ile ilgili algoritmalar. cvv bulucu felan lazım :( nasıl bulacam ne yapacam :( bilmiyorum yabancı kaynakta olsa razıyım..